SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

24 April 2012 Ris till räddning.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Woodkid - Wasteland

Ja, planera kan man göra, men det blir sällan som man tänkt ändå. Som idag. Hade planerat att gå till skolan och jobba. Istället sitter jag här men en nytillverkad värmekudde och undrar om min livmoder håller på att förvandlas till ett svart hål. Eller möjligtvis en portal till en mardrömsvärld. Tycker den kan lägga av i alla fall.
Blir så trött. Är redan stressad. Tiden skulle precis räcka till för att bli klar med allt till stockholmsresan på Torsdag. Tänker inte trycka ut min serie till mässan, men det är ju ändå deadline. Jag har inte tid att vara hemma.
Har provat att använda symaskinen för första gången i alla fall (vad och bytte till rätt tyg-sax igår). Det gick bra. Sydde snabbt ihop en värmekudde. Hade dekorerat den mer om jag inte hade svårt att sitta upp utan att gråta en skvätt. Ser fram emot att göra fler saker någon annan gång.
Hade tänkt söka ett jobb och gå ut med soporna men det får väl också vänta tills imorgon.
'
Min 20-års dag är inte långt borta för övrigt. Planerar att grilla med vännerna i parken vid skolan. Känner peppen. Har köpt en form så att jag ska kunna göra mammas goda fruktflarn.
Folk har frågat vad jag önskar mig men vet inte riktigt om det går att önska sig något. Bor ju långt bort ifrån de flesta. Önskar mig väl pengar så kan jag köpa mina egna presenter. Kan ju skriva en liten lista på vad det är jag vill skaffa.
  • Ett strykjärn
  • En elvisp
  • Professon Layton and the lost/unwound future (ett spel)
  • Kanske ett nytt headset
Sen har jag skrivit något mer på min önskelista men efter att ha stirra på det länge och väl under flera dagar kan jag fortfarande inte komma fram till vad det är för något. Måste ha skrivit upp det väldigt snabbt. Är himla nyfiken själv på vad det kan vara...
'
Aja. Värmedynan hjälper faktiskt lite. Kanske kan släpa mig till skolan. Måste vara hemma innan 9 i alla fall. Ska köra en operation med mitt guild.
'
Edit: Seriöst, hur har jag levt utan en värmedyna förut? Borde sy fast änglavingar på den eller något.
'
Edit 2: Andra påsen med frön jag öppnat idag där alla smakat bränt och konstigt och jag får slänga allihop. Nu sätter jag mig och äter choklad och svär åt världen istället.

17 April 2012 Lamm.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Dark Captain - Submarines

Oj vad dålig jag har varit på att uppdatera bloggen då.
Var i Skövde under påsken. Kändes som att besöker var kort även om jag var där flera dagar. Hann i alla fall träffa folket. Var på mormors begravning också. Det var fint. Känns som man börjar förstå att hon faktiskt är borta nu. Kommer ofta att tänka på henne när jag funderar på något som ska lagas eller sys eller när jag andvänder något jag fått av henne och varje gång blir jag lite mer ledsen.
Annars har jag det bra. Det är som vanligt sjukt mycket att göra i skolan men jag har i alla fall flyt. Har börjat på SPX-serien och det går frammåt.
Planerar att åka till IKEA någon gång snart och handla. Ska äntligen skaffa mig en wokpanna! Robin och Jonas har varit här och käkat några gånger nu. Det är så mycket roligare att laga mat när man kan dela det med någon annan. Igår lagade jag lamm för första gången. Vi åt det med bulgur och yoghurt. Blev riktigt gott, fast jag vet fortfarande inte hur man ska göra lamm som en riktig kurd.
Robin satte upp mina ljusstakar på väggen också. Skönt att äntligen få det gjort. Nu är allt uppsatt. Väggarna är fortfarande alldeles för tomma dock. Ska väl råda bot på det någon gång.
'
Hade tänkt åka till skolan och jobba idag men jag var trött och sov för länge så jag tar dan ledigt. Jobbade ju hela helgen. Ska tvätta ikväll också. Blir till att jobba extra hårt imorgon. Ska göra klart min affisch. Tur att skissen är klar i alla fall.

1 April 2012 Missad deadline.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Kyle Andrews - Lazer Tag With Imaginary Friends

Hostan är envis men nu har jag i alla fall börjat leva ordentligt igen. Man mår inte så bra av att sitta isolerad inne länge. Känner att jag genast mår bättre efter att ha fått umgås med lite folk. Lite kramar kan göra under.
Har deadline imorgon och är bara klar med en av bilderna. Det är okej. Kan ju inte hjälpa att jag har varit sjuk. Blev nöjd med bilden jag har i alla fall. Får se hur lång tid det tar att bli klar med de andra två, har i alla fall tid på mig nu när jag ändå missat deadline. Får väl fokusera på SPX-serien. Funderar på att helt spola det jag har än så länge. Om jag bara kunde komma på något annat bra...