SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

17 April 2012 Lamm.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Dark Captain - Submarines

Oj vad dålig jag har varit på att uppdatera bloggen då.
Var i Skövde under påsken. Kändes som att besöker var kort även om jag var där flera dagar. Hann i alla fall träffa folket. Var på mormors begravning också. Det var fint. Känns som man börjar förstå att hon faktiskt är borta nu. Kommer ofta att tänka på henne när jag funderar på något som ska lagas eller sys eller när jag andvänder något jag fått av henne och varje gång blir jag lite mer ledsen.
Annars har jag det bra. Det är som vanligt sjukt mycket att göra i skolan men jag har i alla fall flyt. Har börjat på SPX-serien och det går frammåt.
Planerar att åka till IKEA någon gång snart och handla. Ska äntligen skaffa mig en wokpanna! Robin och Jonas har varit här och käkat några gånger nu. Det är så mycket roligare att laga mat när man kan dela det med någon annan. Igår lagade jag lamm för första gången. Vi åt det med bulgur och yoghurt. Blev riktigt gott, fast jag vet fortfarande inte hur man ska göra lamm som en riktig kurd.
Robin satte upp mina ljusstakar på väggen också. Skönt att äntligen få det gjort. Nu är allt uppsatt. Väggarna är fortfarande alldeles för tomma dock. Ska väl råda bot på det någon gång.
'
Hade tänkt åka till skolan och jobba idag men jag var trött och sov för länge så jag tar dan ledigt. Jobbade ju hela helgen. Ska tvätta ikväll också. Blir till att jobba extra hårt imorgon. Ska göra klart min affisch. Tur att skissen är klar i alla fall.

Kommentarer

 • Samuel säger:

  Är det ljusstakarna du hittade i Tidahom? Låter nice. Får komma och hälsa på snart!

  2012-04-17 | 16:51:30
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Moster G säger:

  Intressant att läsa lite om livet i Gävle. Wokpannan intresserar mej! Hoppas inte med teflon utan hellre gjutjärnsmaterial. Teflon slits snart ut och blir ohälsosamt. Satsa på kvalité och inte mängd...! Var igår och handlade en massa småprylar på Pingstkyrkans Secondhand i Trollhättan. Oj, vilka fynd den klädintresserade kunde göra där (Jag hör inte till dem....) Ha det gott!

  2012-04-18 | 18:39:33

Kommentera inlägget här: