SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

3 Augusti 2012 Sommarbilder.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Hot Chip - Motion Sickness

Sådär. Nu var bilderna ifrån semestern fixade. Känner såhär i efterhand att jag borde ha tagit fler bilder. Men, men... Har varit i Stockholm tillsammans med Jonas, mamma och Sara. Lånade Mariannes lägenhet igen. Smidigt värre. Glömde att ta med kameran ut på stan så ni får helt enkelt lita på mig när jag säger att det var fint i gamla stan (som det alltid är) och att vi spenderade en massa tid på SFbokhandeln (utan att handla nästan något, ansvarsfulla som vi är) och att vi åt god mat osv.
Passade även på att träffa folk i Stockholm, såklart. Åt mat med Maud, fikade med Sibel och hennes vänner och grillade med pappa.
Efter några dagar i vår huvudstad satte vi oss i bilen och åkte ner till Skövde. Där träffade vi också folk. Hälsade på hos Jennifer och grillade, sen picknickade vi med Emma och Fabian. Fina Sam provade vingarna som frisör och klippte både mig och Jonas, sådär lite spontant. Först kort och sedan ännu kortare.
Förutom det gick vi på bio och såg nya batman filmen, the dark knight rises. Bra film. Blev positivt överraskad av Anne Hathaway som catwoman, men mest av allt gillade jag Tom Hardy som Bane.
Badade med Jonas både i Sjötorpasjön och inne på Skövdes äventyrsbad. Vore coolt om man hade en kamera som kunde ta bilder i vatten. Det måste ju finnas. Är säkert jättedyrt bara. Vet du något om det Sam?
'
Nu är vi hemma i alla fall. Har börjat spela swtor igen. Väntar på att Jonas ska skaffa en bättre dator så att vi kan köra tillsammans.
Är inte bara inne dock. Vandrade ut i skogen med Jonas och plockade blåbär och svamp. Så nu har jag bär i frysen och igår åt vi stekta kantareller på macka. Mums! Har även testat att köpa mat ifrån den asiatiska resturangen i sätra centrum. Så gott! Kommer helt säkert handla mat där igen.
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'

'
Har fått en hel del gjort idag också. Städat i lägenheten, packat upp väskor osv. Nu är det bara stripserierna att ta tag i. Avslutar med en bild som jag snor ifrån Sams blogg. För att Sam tar sjukt fina bilder, och är i allmänhet en väldigt cool snubbe. Gå och kolla in hans blogg, den är länkad är på sidan.
'
'

Kommentarer

 • Moster G säger:

  Tusen tack för denna rapport. Otroligt så mycket ni hunnit med på relativt kort tid.

  Passa på att lagra blåbär - det är kanonbra att ha i december!

  2012-08-07 | 16:23:49
 • Samuel säger:

  Åhåhåhå, komplimanger -3-

  Vet billiga undervattenskameror man kan köpa på eBay, men de som jag sett är analoga kameror utan direkt kvalité, mer vattentåliga plastbitar. Men jag har funderat på att pröva det! ... At some point.

  2012-08-07 | 16:41:47
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Gun Bengtsson säger:

  Trevligt att höra något om hur sommarlovet ser ut.Härligt att ni hittat bär- Passa på att plocka när det finns några och när vi är unga och raska. Vi önskar inget hellre än plocka bär, men Bengt-Olov knän och rygg gillar inte sådana sysslor längre.

  Allt gott !

  2012-08-07 | 21:53:28

Kommentera inlägget här: