SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

25 December 2012 Jul.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Brandon M. Dennis - I Saw Three Rogues
 
Nu sitter jag här och suckar lite för att julen är över. Det har varit en så fin jul. Har fått många bra paket från vänner och familj (bl.a. ursnygga foton från flera år tagna av Sam, en bärbar hårddisk, en spelmus, pengar, vantar och en termos). Är väldigt glad över alltihop, tack till alla er!
Sen skadar det ju inte att man har en så himmla trevlig släkt att spendera dagarna med. Vi har ätit god mat och pratat om allt mellan himmel och jord.
Igår var vi som vanligt i Fröstorp men idag bröt vi tradition och åt lutfisk hemma hos kusin Olle med familj. Funkade helt utmärkt. 
 
Imorgon tänkte jag dra mig ut på stan med Sara och Sam och försöka handla lite på rean. Dagen efter blir det lutfisk med Mamma och Sara, sen filmkväll med vännerna och dagen efter det bär det av hem till Gävle. Det är helt galet vad en vecka kan gå snabbt.
 
Hm, vad mer? Vill tacka för alla paket igen. 
Så, har jag fått tag på en winterspring frostsaber nu. Yay. Blev glatt överraskad av hur snygg horde raptorn såg ut också. 
 
I alla fall, GOD JUL ALLIHOP!

16 December 2012 Berg av disk.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Kid Cudi, MGMT, Ratatat - Pursuit Of Happiness
 
Jullov! Äntligen. Nästan jullov i alla fall. Har varit helt uppslukad i skolarbete de senaste dagarns. Borde kanske börja på animationsuppgiften också (och göra klart de där förbannade seriestripparna), men nej, nu räcker det. Satt i bunkern sent igår och gjorde klart mina cartoon spalter. Så skönt att få in dem. 
Idag har har tagit tag i krigszonen som var mitt kök. I princip allt var odiskat. Vi hade inte tid och ork efter allt arbete. Slänge igång hög musik och diskade tills fingrarna var russin och nu är allt där det ska vara. Så rent och fint. Ska bara gå ut med alla sopor också. Bleh.
Efter lite mer plock, dammsugning och dusch satte jag min och spelade lite wow. Jonas är iväg och jobbar i bunkern, han blev inte klar igår.
 
Tänkte att man kanske kunde gå ner och handla julklappar imorgon och kanske något fint att ha på sig till jul och nyår. Det har ju inte blivit av än.
Snackade med pappa och han ska försöka få ledigt så att han kan komma hit och hälsa på innan jag åker ner till Skövde på Fredag. Men nej, nu måste jag väl fixa något att äta. Verkar som att Jonas inte kommer hem än på ett tag.

1 December 2012 Julpynt.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Nat Cole - The Christmas Song
 
Äntligen är December här. Har varit hemma hela dagen och städat och nu ser det riktigt mysigt ut här. Fick upp julgardinerna i köket. Det funkade trots att de egentligen är för små. Fick helt enkelt sätta upp båda på samma stång, det går inte ens att se vart de möts. 
Snön ligger djup här i Gävle. Finns nästan ingen härligare än att sitta i det varma ljuset från en julstjärna och kolla ut på flingorna som faller utanför fönstret.
 
Jag blev klar med barnboken igår. Satt kvar sent i bunkern. Slog följe med Olof hem när vi väl var klara. Sen fick vi stå och vänta på bussen alldeles för länge. Den första dök aldrig upp och den andra var sen. När jag väl kom hem till Jonas och värmen var klockan kvart över 2 och jag var helt genomfrusen. Usch.
Måste väl till bunkern igen imorgon i alla fall. Har missat en laboration i animeringen som jag ska ta igen och sen ska jag väl kolla över barnboken en extra gång för att se att jag inte missade något. Finns ju en risk att man gör det när man börjar bli trött.
 
Nu tänker jag i alla fall sätta mig och spela lite wow. Känns som att man förtjänar att ta det lite lugnt nu.