SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

1 December 2012 Julpynt.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Nat Cole - The Christmas Song
 
Äntligen är December här. Har varit hemma hela dagen och städat och nu ser det riktigt mysigt ut här. Fick upp julgardinerna i köket. Det funkade trots att de egentligen är för små. Fick helt enkelt sätta upp båda på samma stång, det går inte ens att se vart de möts. 
Snön ligger djup här i Gävle. Finns nästan ingen härligare än att sitta i det varma ljuset från en julstjärna och kolla ut på flingorna som faller utanför fönstret.
 
Jag blev klar med barnboken igår. Satt kvar sent i bunkern. Slog följe med Olof hem när vi väl var klara. Sen fick vi stå och vänta på bussen alldeles för länge. Den första dök aldrig upp och den andra var sen. När jag väl kom hem till Jonas och värmen var klockan kvart över 2 och jag var helt genomfrusen. Usch.
Måste väl till bunkern igen imorgon i alla fall. Har missat en laboration i animeringen som jag ska ta igen och sen ska jag väl kolla över barnboken en extra gång för att se att jag inte missade något. Finns ju en risk att man gör det när man börjar bli trött.
 
Nu tänker jag i alla fall sätta mig och spela lite wow. Känns som att man förtjänar att ta det lite lugnt nu.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: