SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

21 Februari 2012 Mummel.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Gorillaz - Rhinestone Eyes

Såg att en klasskompis delat med sig av det här på fb och tycker att den tåls att delas igen.
'
'
Sen måste jag erkänna något. Jag kommer ihåg en mulen eftermiddag för flera år sedan. Hjärnan var skarpare då och efter många och långa inre debatter kom jag fram till att det var viktigare att vara sann än att må bra. Hellre klarsynt än bekväm.
Det är kanske den av mina egna principer som fått ta mest stryk. Jag håller mig inte i fas med världen och nyheterna. Jag orkar inte. Jag är medveten om att det händer hemska saker konstant, jag behöver inte få det bekräftat. Allt det fina och det lilla som jag vet finns, det syns inte i bland nyheter om död och åter mer död, bland människor som säger ofattbara saker.
Jag tänker inte som jag borde. Saker i livet står och knackar på dörren med jag rymmer in i andra världar. Orkar inte ta tag i tunga mörker, och det är ingen som säger att jag måste, så det är lätt att stoppa huvudet i sanden.
En stor del av mig tänker att det bara är för studen. Att det är okej. Jag har förtjänat det. Men sammtidigt undrar jag om jag kommer att kunna gå tillbaka efteråt. När man väl lagt sig ner och blundat är det ännu svårare att vakna igen.
'
Nu måste jag äta något. Sedan dra mig bort till bunkern. Formläreuppgiften mördar mig. Vill teckna allt annat, bara inte uppgiften.

Kommentarer

 • Moster G säger:

  Innerligt tack för tips om oerhört värdefull artikel. Ska tipsa den vidare till Jytte!

  Har en anteckningsbok med texter att ta fram vid behov. Här något som kanske passar:

  "Tag dig an det gråtande barnet. Överlåt inte dess svårigheter till andra. Det är ju du själv."

  --- Gud ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden. "

  Sv. Ps 797:- är också skön.

  Kram och allt gott!

  2012-02-22 | 16:03:55

Kommentera inlägget här: