SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

24 Januari 2012 Vill ha vår.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: James Yuill - Ray Gun

Var hos Sam i helgen. Det var roligt att få se hur han bor nu (fast det var helt sjukt kallt där uppe). Vi gick ut, lyssnade på lp-skivor hemma hos en kompis till Sam, kollade på tidiga supernatural och käkade sushi.
Fick med mig några bilder som Sam tog när vi var ute i Skövde strax efter jul. Det var en spännande kväll. Kommer nog aldrig att bli en person som går ut och dricker regelbundet men det var ju en upplevelse i alla fall.
'
'
'
Aja. Är hemma i alla fall. Sitter här och tänker att jag borde gå till bunkern, borde göra något, men jag är så himla trött. Jag vet inte varför. Har sovit mer än vanligt och ändå somnar jag nästan på föreläsningen. Ska göra två bilder tills på måndag, samt packa ner allt i rummet och flytta upp till sätra, men jag har ingen inspiration eller drive. Hjärnan ömmar inne i skallen.
Hade tänkt gå och prata med min kusin om flytten men jag antar att det får bli imorgon istället. Har inte ringt pappa än heller. Måste fylla i papper om bostadsbidrag också. Fick mig själv att fixa lax och pommes frites till mat i alla fall men känner fortfarande för att småäta. Det enda som faktiskt får mig att vilja släpa mig iväg till bunkern är tanken på godisautomaten utanför.
Kan ändå inte teckna just nu. Inget blir bra. Förutom en helt orelaterad bläckskiss jag gjorde under föreläsningen för att hålla mig vaken, såklart, för den har jag ju så mycket nytta av. Eller inte.
'
Har inte haft någon vidare lust att spela heller. Kört lite doa dimensions och lite revelations. Är fortfarande besviken på det. Då och då glimmar spelet till och man kommer in i rätt stämmning, men sedan glitchar något eller så åker man på det urdumma tower defence delen de lagt till. Bah.
'
Nej, det är väl lika bra att sitta kvar här och kolla på community. Förhoppningsvis vaknar jag imorgon full av energi och drivkraft. Fast jag ska upp tidigt imorgon och gå på föreläsning, så jag tvivlar på det.

Ibland är internet bara bäst.

Kategori: Allmänt

'
'
'
'
'

Skfjeiheosjfargfuuu!

Kategori: Allmänt

Nu är det officiellt, jag är den hemskade människan i denna kalla stad. Vem glömmer bort den finaste människans födelsedag? Klart att jag gör det!
Åååh varför kan jag inte komma ihåg datum? Måste vara pappas gener. Stryk borde jag ha i alla fall. Förlåt Sam! Och grattis i efterskott... Måste försöka komma på någon riktigt bra födelsedagspresent som gottgörelse. You name it. En ponny? Johannes döparens huvud på ett silverfat? 100 timmars fotmassage? Just say the word and it'll be yours!
'

17 Januari 2012 Godmorgon.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: The xx - Islands

Bleh. Har inga föreläsningar just nu men lyckas ändå vara sjukt trött. Kanske för att min dygnsrytm har blivit helt, totalt förstörd.
Jag blev klar med serieuppgiften i tid i alla fall. Trodde att det var kört men tydligen så funkar det att sätta sig och tuscha sju sidor serier och skriva ett manus på en dag. Nu väntar jag bara på någon form av feedback från läraren. Vi har inte fått mycket respons på våra arbeten här så jag hoppas att vi kanske får lite mer kommentarer nu.
'
Har passat på att vara social de senaste dagarna. Har varit uppe på sätra och spelat tv-spel, kollat på film och lagat tortillas tillsammans med Robin, Jonas och Markus. Har även börjat spela persona 4 under Robins översikt. Igår blev det lite spontant besök av Jonas och Robin också, och vi fixade kycklingwook och hade det allmänt chill.
'
Vad har jag gjort mer då, förutom att umgås med folk och vända på dygnet? Jag har städat, men det måste jag nor redan göra igen ser jag. Har postat iväg kontrakt och dylikt inför lägenhetsbytet. Kollat på the big bang theory. Sen har jag spelat en hel del.
Är level 32 med min jedi consular på swtor nu. Har även gjort en till karaktär nu, en bounty hunter, om jag ska spela ensam, fast han är bara runt level 6 eller något i den stilen.
'
'
'
'
Mitt fina 3DS ligger inte oanvänt dock. Har fått låna nintendogs av Robin, ett spel som låter en ta hand om en liten hund. Valde en liten shih tzu som jag döpt till Hamlet. Söt liten sak. Jag har dock en bättre affärside. Varför har ingen gjort precis samma bas-spel (adoptera x, ta hand om x osv) fast med drakungar. Eller enhörningsföl, eller andra exotiska varelser som man alltid velat ha med inte kan skaffa. Slår var om att man skulle kunna få in gott med pengar på ett sånt spel.
Har även fortsatt spela på det första Laytonspelet, because a true lady leaves no puzzle unsolved!

Bildspam ifrån jul.

Kategori: Allmänt

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'

3 Januari 2012 Rant.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Polica, Mike Noyce - Lay Your Cards Out

Jag borde jobba med min serieuppgift men jag är trött och stressad och känner av en begynnande huvudvärk och jag vill spela old republic så att jag kan köra PVP och fixa fina saker för min consular att ha på sig men det går inte för jag får inte installera det på datorn här och när jag kommer tillbaka till Gävle kommer jag att ha så sjukt mycket jobb att göra att jag inte kommer kunna spela alls och imorgon åker jag till Göteborg och jag vet inte var alla är men det är ingen hemma i alla fall fast nu kom på att de är i Tibro och det är kul att skriva såhär men jag inser att det måste vara jobbigt för er att läsa men jag bryr mig inte riktigt för allt är jobbigt och jag känner för att rulla runt på golvet och sura och jag är kall om händerna och jag önskar att jag hade en mysig brasa att sitta vid med en filt och någon trevlig person att prata med och jag önskar att jag skulle bli inspirerad att tecka det som jag borde teckna och inte en massa annat folk utan kläder det är bara distraherande och inte alls produktivt. Bleh.

1 Januari 2012 Nyår i Skövde.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Mad Caddies - Backyard

Ni får vänta ett tag till på foton från julafton. Lade precis in dem på datorn här och av någon anledning kan jag inte öppna dem i fotovisaren. Bah. Tackar vet jag min dator.
Några bilder ifrån nyår får ni inte heller, fast det beror på att jag inte har några bra.
'
Nyår ja. Firade det med vännerna hemma hos Jennifer och Dennis igår. Vi gick och handlade tillsammans, sen gjorde vi snittar till förrätt, inbakad fläskfilé med rödvinssås (och rotfruktsgratäng till vegetariska Sam) till huvudrätt och hallonglass med choklad till efterrätt (Jennifer hade fixat glassen innan, den var himla god). Jag hade huvudansvaret för huvudrätterna och med hjälp av Sam tror jag nog att det blev riktigt bra. De andra verkade nöjda och jag själv tyckte att köttet blev precis rätt.
Det är så kul att laga mat åt trevligt folk. Det känns lugnt att göra det till alla vännerna också, för jag blir inte orolig för att göra fel. Lagar man mat till folk man inte känner lika väl får jag lätt nervösa ryck och sprätter iväg mat över hela köket. Hah.
'
Sara gjorde en insats och fixade mitt hår till nyår. Sprang efter mig genom halva lägenheten med sprayflaskor i högsta hugg. Småläskigt, men fint blev det ändå. Sminkade mig gjorde jag också för en gång skull. Det gjorde jag på egen hand, var bara tvungen att låna lite material att arbeta med. Glömde såklart bort att jag hade det på under kvällen och gnuggade mig kanske lite mer i ögonen än jag borde ha gjort, men ändå. Eftersom att jag inte sminkar mig vanligtvis känns det himla speciellt på något sätt. Det är inte så ofta jag känner mig fin.
Med det menar jag inte att jag vanligtvis går runt och tycker att jag är ful. Till vardags ser man ju bara ut som man ser ut. Eller ja, äsch, ni förstår?
Det var roligt i alla fall. Alla var mer eller mindre finklädda. Typ. Sam hade i alla fall slips, och Jennifer och Emma hade kjol/klänning.
Förutom att äta så kollade vi på film, spela spel och gick ut och kollade på raketer.
'
Vad annat har jag gjort sedan sist då? Jo, jag har köpt ett 3DS! Enda sedan jag var liten och alla gick runt med gameboy så har jag velat ha ett bärbart spelsystem. Nu har jag det i alla fall. Blev ett vitt. Tänker köpa ett skin och sätta på den dock, ville ju egentligen att den skulle vara svart.
Är väldigt nöjd med mitt inköp. Har spelat en massa Professor Layton. Råkade börja med andra spelet i serien men aja, sånt händer. Var inte säker på vad jag skulle tycka om spelet eftersom att det är fyllt av en massa pussel. Trodde nog att jag skulle tycka att det var för jobbigt och att det skulle vara för svårt men jag fastnade totalt. Det är hur kul som helst. Tiden bara flyger medans man sitter och klurar och löser alla pussel. Älskar det lilla småleendet man får se på Laytons ansikte innan han meddelar att man har kommit på rätt svar.
Har kört klart Pandora's box nu, med undantag några bonussaker som jag inte gjort än, och väntar på det första spelet i serien. Ska bli kul att sätta tänderna i den!
'
'
Har handlat lite annat också, nu på rean. Bla vanliga vita lakan och ett fint förkläde med blommor på. Såg en fin bricka på Åhlens också. Fast avstod eftersom att jag ju faktiskt måste frakta med mig allt upp till Gävle igen. Hoppas att den finns på Åhlens i gävle också.
'
Borde egentligen inte sitta här och skriva dock. Borde jobba på min serieuppgift. Det går trögt. Så snart jag satt mig ner vill jag upp och göra något annat, eller teckna något helt orelaterat. Bleh!