SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

1 Januari 2012 Nyår i Skövde.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Mad Caddies - Backyard

Ni får vänta ett tag till på foton från julafton. Lade precis in dem på datorn här och av någon anledning kan jag inte öppna dem i fotovisaren. Bah. Tackar vet jag min dator.
Några bilder ifrån nyår får ni inte heller, fast det beror på att jag inte har några bra.
'
Nyår ja. Firade det med vännerna hemma hos Jennifer och Dennis igår. Vi gick och handlade tillsammans, sen gjorde vi snittar till förrätt, inbakad fläskfilé med rödvinssås (och rotfruktsgratäng till vegetariska Sam) till huvudrätt och hallonglass med choklad till efterrätt (Jennifer hade fixat glassen innan, den var himla god). Jag hade huvudansvaret för huvudrätterna och med hjälp av Sam tror jag nog att det blev riktigt bra. De andra verkade nöjda och jag själv tyckte att köttet blev precis rätt.
Det är så kul att laga mat åt trevligt folk. Det känns lugnt att göra det till alla vännerna också, för jag blir inte orolig för att göra fel. Lagar man mat till folk man inte känner lika väl får jag lätt nervösa ryck och sprätter iväg mat över hela köket. Hah.
'
Sara gjorde en insats och fixade mitt hår till nyår. Sprang efter mig genom halva lägenheten med sprayflaskor i högsta hugg. Småläskigt, men fint blev det ändå. Sminkade mig gjorde jag också för en gång skull. Det gjorde jag på egen hand, var bara tvungen att låna lite material att arbeta med. Glömde såklart bort att jag hade det på under kvällen och gnuggade mig kanske lite mer i ögonen än jag borde ha gjort, men ändå. Eftersom att jag inte sminkar mig vanligtvis känns det himla speciellt på något sätt. Det är inte så ofta jag känner mig fin.
Med det menar jag inte att jag vanligtvis går runt och tycker att jag är ful. Till vardags ser man ju bara ut som man ser ut. Eller ja, äsch, ni förstår?
Det var roligt i alla fall. Alla var mer eller mindre finklädda. Typ. Sam hade i alla fall slips, och Jennifer och Emma hade kjol/klänning.
Förutom att äta så kollade vi på film, spela spel och gick ut och kollade på raketer.
'
Vad annat har jag gjort sedan sist då? Jo, jag har köpt ett 3DS! Enda sedan jag var liten och alla gick runt med gameboy så har jag velat ha ett bärbart spelsystem. Nu har jag det i alla fall. Blev ett vitt. Tänker köpa ett skin och sätta på den dock, ville ju egentligen att den skulle vara svart.
Är väldigt nöjd med mitt inköp. Har spelat en massa Professor Layton. Råkade börja med andra spelet i serien men aja, sånt händer. Var inte säker på vad jag skulle tycka om spelet eftersom att det är fyllt av en massa pussel. Trodde nog att jag skulle tycka att det var för jobbigt och att det skulle vara för svårt men jag fastnade totalt. Det är hur kul som helst. Tiden bara flyger medans man sitter och klurar och löser alla pussel. Älskar det lilla småleendet man får se på Laytons ansikte innan han meddelar att man har kommit på rätt svar.
Har kört klart Pandora's box nu, med undantag några bonussaker som jag inte gjort än, och väntar på det första spelet i serien. Ska bli kul att sätta tänderna i den!
'
'
Har handlat lite annat också, nu på rean. Bla vanliga vita lakan och ett fint förkläde med blommor på. Såg en fin bricka på Åhlens också. Fast avstod eftersom att jag ju faktiskt måste frakta med mig allt upp till Gävle igen. Hoppas att den finns på Åhlens i gävle också.
'
Borde egentligen inte sitta här och skriva dock. Borde jobba på min serieuppgift. Det går trögt. Så snart jag satt mig ner vill jag upp och göra något annat, eller teckna något helt orelaterat. Bleh!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: