SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

17 Januari 2012 Godmorgon.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: The xx - Islands

Bleh. Har inga föreläsningar just nu men lyckas ändå vara sjukt trött. Kanske för att min dygnsrytm har blivit helt, totalt förstörd.
Jag blev klar med serieuppgiften i tid i alla fall. Trodde att det var kört men tydligen så funkar det att sätta sig och tuscha sju sidor serier och skriva ett manus på en dag. Nu väntar jag bara på någon form av feedback från läraren. Vi har inte fått mycket respons på våra arbeten här så jag hoppas att vi kanske får lite mer kommentarer nu.
'
Har passat på att vara social de senaste dagarna. Har varit uppe på sätra och spelat tv-spel, kollat på film och lagat tortillas tillsammans med Robin, Jonas och Markus. Har även börjat spela persona 4 under Robins översikt. Igår blev det lite spontant besök av Jonas och Robin också, och vi fixade kycklingwook och hade det allmänt chill.
'
Vad har jag gjort mer då, förutom att umgås med folk och vända på dygnet? Jag har städat, men det måste jag nor redan göra igen ser jag. Har postat iväg kontrakt och dylikt inför lägenhetsbytet. Kollat på the big bang theory. Sen har jag spelat en hel del.
Är level 32 med min jedi consular på swtor nu. Har även gjort en till karaktär nu, en bounty hunter, om jag ska spela ensam, fast han är bara runt level 6 eller något i den stilen.
'
'
'
'
Mitt fina 3DS ligger inte oanvänt dock. Har fått låna nintendogs av Robin, ett spel som låter en ta hand om en liten hund. Valde en liten shih tzu som jag döpt till Hamlet. Söt liten sak. Jag har dock en bättre affärside. Varför har ingen gjort precis samma bas-spel (adoptera x, ta hand om x osv) fast med drakungar. Eller enhörningsföl, eller andra exotiska varelser som man alltid velat ha med inte kan skaffa. Slår var om att man skulle kunna få in gott med pengar på ett sånt spel.
Har även fortsatt spela på det första Laytonspelet, because a true lady leaves no puzzle unsolved!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: