SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

11 Juli 2012 Preparations

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Young The Gigant - Apartment

Det är så skönt att ha sommarlov. Glömmer nästan bort att det är saker jag borde göra. Som de förbannade stripserierna. Ska ta tag i dem, någon gång. Istället har jag spenderat tid med Jonas. Vi har käkat god mat, varit ute i naturen, spelat bioshock och haft det allmänt mysigt. Inte så konstigt att överblivet skolarbete blir liggande kanske.
Ser fram emot slutet av veckan. Då åker jag och Jonas iväg till Stockholm några dagar och efter det far vi med mamma och Sara ner till Skövde.
'
Nu är jag i alla fall ensam. Jonas har åkt till Iggesund i några dagar. Jag håller mig rätt sysselsatt ändå. Tvättar och gör en hel massa sallad. Idag har jag experimenterat med att göra dressing och blev tillslut riktigt nöjd. Blandade vinäger, rapsolja, vatten, salt, peppar och vitlök med lite senap och honung.
Snart ska jag väl ner och hämta upp tvätten. Efter det skulle jag egentligen vilja ut och springa men det är så sval luft ute att jag kanske stannar inne och spelar. Räcker att det är lite svalt för att astman ska bli extra jobbig och mina öron gör ont. Får väl skaka loss och dansa upp pulsen här hemma istället.
Imorgon kanske jag tar mig iväg till stan. Mitt betalkort verkar hålla på att ge med sig helt så jag måste väl be banken om ett nytt.
'
Vad mer?.. Hm, jag har köpt en elvisp och hoppas att den dyker upp innan jag åker iväg. Tänker baka muffins. I värsta fall får jag väl göra dem utan elvisp, men ändå. Kanske inte bästa timingen nu på sommaren men jag blev så trött på att gå runt och tänka på det. Det är ett inköp som jag gått runt och skjutit upp i flera månader... Hoppas posten jobbar snabbt. Vill leka med den nu på en gång!

Kommentarer

  • Samuel säger:

    Oooh! Hur länge stannar ni? :D Hör av dig när du är här nere så får vi ta och hitta på något ihop!

    2012-07-11 | 21:14:25
    Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/

Kommentera inlägget här: