SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

5 Juli 2012 Tydligen min namnsdag.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Hot Chip - Look At Where We Are

Sedan sist har jag haft besök utav Sam. Vi hade det mycket trevligt med sallad, filtfort, vin och prommenader till stan. Involverade även Jonas i ett brutalt vattenkrig. Det var väldigt bra dagar i allmänhet.
'
'
'
Sedan Sam for iväg har jag mest spenderat tid med Jonas. Vi har spelat Bioshock och kollat på Supernatural. Tog en sväng ner till stan idag och köpte en fläkt, sedan drog vi ut och låg och vilade i solskenet. Härligt. Jag hoppas på en lika solig morgondag.
'
Har även börjat spela swtor igen. Inte helt planerat men aja.
Måste också säga att det är sjukt surt att kolla posten och se att man fått räkning från radiotjänst igen. Jäkla radiotjänst. 500 kronor är mycket för en student och jag vill då rakt inte ge det till dem, speciellt med tanke på att jag inte kollar på tv! Då skulle jag mycket hellre köpa en elvisp eller ett spel. Bah.

Kommentarer

  • Moster G säger:

    Känner mig som född 1901 när jag läser en del av dina texter eftersom jag inte har en susning om vad somliga ord betyder - dataspelsspråket är grekiska!

    Och solen har väl försvunnit i Gävle också. Här solsken någorlund under förmiddagen och vi kunde äta på balkongen. Men hela eftermiddagen ösregn och nu 15 grader och jämnmulet.

    Läser en bra bok som jag fått av Jytte: "Vinteräpplen". Rekommenderas!

    2012-07-10 | 18:27:07

Kommentera inlägget här: