SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

25 Juni 2012 Midsommar.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Hot Chip - So Glad To See You

Spenderade min midsommar i Iggesund med Jonas. Hans föräldrar for iväg så vi hade deras fina hus för oss själva. Vi hade en lugn kväll med god mat och film. Härligt.
Drog med mig kameran också. Har insett att jag tar alldeles för lite bilder nu för tiden. Det är så kul att kunna se tillbaka på bilder ifrån tiden i Skövde och Tidaholm, jag vill kunna göra samma sak i framtiden. Jonas är inte helt lätt att få en bild på dock. Får smyga mig på honom.
'
'
'
'
'
Nu är jag tillbaka i Gävle och får sysselsätta mig själv. Idag har det regnat konstant så jag satt inne och kollade på cougar town mest hela dagen. Imorgon ska jag vara mer produktiv, förhoppningsvis, och jobba på stripserierna. Har tränat lite i alla fall. Ska försöka att komma igång och röra på mig här hemma i alla fall. Hittills har det gått okej. Måste bara se till att fortsätta.
'
Ser fram emot att få besök av fina Sam på Torsdag. Äntligen! Vi ska leka, äta vegetarisk mat och ta en massa bilder. Yay!
'
Avslutar med en extra charmig bild på pojkvännen. Visst har han ett soligt leende?
'

14 Juni 2012 Blomstertid.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Florence + The Machine - Shake It Out

Okej, så nu har man sommarlov. Så gott som i alla fall. Missade deadline för seriestripparna så de får jag göra klart under lovet, men ändå!
Skönt att få sova ut i alla fall. Får bara se till att inte slappna av för mycket. Får inte glömma stripparna. I förrgår var jag duktig och jobbade hårt. Hade i uppgift att höra en 8-timmarsserie. 8 seriesidor på 8 timmar, ingen rast eller paus för mat eller dylikt. Inte fick man förbereda någon historia innan heller, Höjer skickade ut titlar till alla att jobba efter. Jag fick "farfars bäverfarm"... Tack för den Höjer. Blev en konstig serie, hann i alla fall göra alla 8 sidor, stressigare än man skulle kunna tro.
'
Igår var jag på bio med Jonas och kollade på Prometheus. Häftig film, mycket läskigare än de andra alienfilmerna (enligt mig i alla fall). Lite förvirrande på sina ställen men väldigt snygg.
Idag var vi nere på stan och handlade lite innan en snabbtur till skolan för att hämta lite grejer. Nu åker han iväg för att fira folks student/gå på uppcon, jag blir kvar här och får förhoppningsvis lite jobb gjort. Kom nyss hem från affären, är helt slut men ska försöka städa lite ikväll ändå. Hoppas på fint väder.
'
Älskar att det är sommar. Speciellt alla blommor. Jag kan gå ut och plocka så att det nästan alltid står fina buketter på bordet. Kom äntligen iväg och använde mina blomstercheckar också så nu har jag en cool krukväxt/blomma.
Kunde dock ha klarat mig utan allt förbenat pollen som flyger runt och retar upp min allergi... Har i alla fall varit duktig och hämtat ut min astmamedicin, har lyckats att ta den som jag ska också, inte en så kul sak att lägga 500 kr på men det är det väl värt om jag kan komma igång och träna lite i sommar.
Nu lämnar jag er med några bilder på blommor!
'
'
'
'

2 Juni 2012 Regnväder.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Florence + The Machine - Swimming

Det fina vädret har helt regnat bort. Kanske lika bra egentligen, ska ju ändå vara och jobba. Har skaffat mig ett paraply också så nu ser jag nästan fram emot att gå ut i rusket.
Vi har i princip inget på schemat nu så all tid går åt till att göra klart uppgifterna innan sommaren. Har lyckats bli klar med allt (typ, egentligen skulle jag vilja lägga ner mer tid på olika saker men jag måste gå vidare) nu har jag bara 15 seriestrippar att göra innan den 15e...
'
Om man bortser från tråkigt deadlinestress så har jag haft det trevligt. Har fixat våfflor och bakat kanelbullar med Robin, städat lägenheten och spenderat en massa tid med Jonas. Allt känns väldigt bra.
'
Tänkte ta mig upp och gå till kyrkan imorgon. Har gått bra med det på senaste tiden. Nu har en av prästerna hälsat på mig också. Det tog bara nästan ett år. Jag får sluta vara så diskret! Tänkte gå med mitt cv till kyrkoherden och se om man kunde få något jobb, ska bara ta reda på vart han befinner sig.