SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

2 Juni 2012 Regnväder.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Florence + The Machine - Swimming

Det fina vädret har helt regnat bort. Kanske lika bra egentligen, ska ju ändå vara och jobba. Har skaffat mig ett paraply också så nu ser jag nästan fram emot att gå ut i rusket.
Vi har i princip inget på schemat nu så all tid går åt till att göra klart uppgifterna innan sommaren. Har lyckats bli klar med allt (typ, egentligen skulle jag vilja lägga ner mer tid på olika saker men jag måste gå vidare) nu har jag bara 15 seriestrippar att göra innan den 15e...
'
Om man bortser från tråkigt deadlinestress så har jag haft det trevligt. Har fixat våfflor och bakat kanelbullar med Robin, städat lägenheten och spenderat en massa tid med Jonas. Allt känns väldigt bra.
'
Tänkte ta mig upp och gå till kyrkan imorgon. Har gått bra med det på senaste tiden. Nu har en av prästerna hälsat på mig också. Det tog bara nästan ett år. Jag får sluta vara så diskret! Tänkte gå med mitt cv till kyrkoherden och se om man kunde få något jobb, ska bara ta reda på vart han befinner sig.

Kommentarer

 • Samuel säger:

  Låter myyys!<3

  2012-06-03 | 12:00:31
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Moster G säger:

  En mig närstående kyrkoherde tycker att Du kommit på en charmant idé. Vi kommer just hem från en fantastisk musikgudstjänst, "Rock och ballad på orgel".I Fridhems kyrka utkastad mitt i odlingslandskapet framfördes denna stålande musik och c:a 200 pers. sjöng helhjärtat med i psalmerna.Vår avhållne präst, Henrik, var lika bra som vanligt! Kram !

  2012-06-03 | 20:51:29

Kommentera inlägget här: