SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

25 Juni 2012 Midsommar.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Hot Chip - So Glad To See You

Spenderade min midsommar i Iggesund med Jonas. Hans föräldrar for iväg så vi hade deras fina hus för oss själva. Vi hade en lugn kväll med god mat och film. Härligt.
Drog med mig kameran också. Har insett att jag tar alldeles för lite bilder nu för tiden. Det är så kul att kunna se tillbaka på bilder ifrån tiden i Skövde och Tidaholm, jag vill kunna göra samma sak i framtiden. Jonas är inte helt lätt att få en bild på dock. Får smyga mig på honom.
'
'
'
'
'
Nu är jag tillbaka i Gävle och får sysselsätta mig själv. Idag har det regnat konstant så jag satt inne och kollade på cougar town mest hela dagen. Imorgon ska jag vara mer produktiv, förhoppningsvis, och jobba på stripserierna. Har tränat lite i alla fall. Ska försöka att komma igång och röra på mig här hemma i alla fall. Hittills har det gått okej. Måste bara se till att fortsätta.
'
Ser fram emot att få besök av fina Sam på Torsdag. Äntligen! Vi ska leka, äta vegetarisk mat och ta en massa bilder. Yay!
'
Avslutar med en extra charmig bild på pojkvännen. Visst har han ett soligt leende?
'

Kommentarer

 • Samuel säger:

  Åh, det ser jättemysigt ut!

  Ser fram emo att träffa dig med<3 Haha, gillar hur du förut brukade blogga om svårigheterna med vegmat när jag skulle hälsa på, men att du nu ser fram emot det.

  Den sista bilden... Borde ställas ut. På fotografiska.

  2012-06-26 | 10:33:02
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Moster G säger:

  Hello! Tack för utsökta bilder som säger mer än tusen ord. Här bakar vi skorpor och gör risgrynspudding. Dessutom gläds vi åt varje timma med uppehållsväder - just nu solsken.

  Kram Gun

  2012-06-26 | 11:31:18

Kommentera inlägget här: