SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

1 Mars 2011 Puh.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Coldplay, Rihanna - Princess Of China

Puh. Sitter och är lite trött. Har varit mycket på senaste tiden. Blev klar med uppgiften till formläran i tid i alla fall. En av bilderna blev jag väldigt missnöjd med men annars gick det väl okej.
Ingen rast och ro för den sakens skull. I alla fall borde jag inte vila. Har spx-serien, seriestrippar och grafiska profiler att göra. Snart...
'
I förrgår åkte jag ut till Valbo och IKEA tillsammans med Robin och Jonas. Så nu har jag bla fått upp gardiner i köket. Får ta en tur tillbaka snart dock, känns som att jag glömde några saker. Efteråt satt vi i alla fall hemma hos mig och lade pärlplattor och kollade på Sherlock.
Igår tvättade jag, spelade lite Bayonetta och sedan kom Jonas och Markus hit och käkade. Bjöd på fyllda auberginner. Sen satt vi mest och degade och kollade på klipp på internet. Blev rätt sent båda kvällarna.
Hade föreläsning idag. Perspektiv för arkitekter. Bleh. Inte det roligaste. Ska dit imorgon igen och göra en skalenlig tvåpunktsperspektivbild med tangerande bildplan. Känner inte peppen.
'
Sam kommer hit imorgon också. Trevligt, trevligt. Lite småutmanande vad man ska äta bara. Brukar inte laga så mycket vegetariskt annars.
Fint väder har det varit här i Gävle i alla fall. De senaste tre dagarna har varit soliga och behagliga. Hoppas att det håller i sig! Tänkte boka biljetter till Skövde över påsk. Jobbigt att det ska vara så dyrt. Mamma har i alla fall erbjudit sig att betala hälften. Tur det, annars hade det nog blivit rätt knapert den här månaden.

Kommentarer

 • Samuel säger:

  "skalenlig tvåpunktsperspektivbild med tangerande bildplan" whut. Du dränerade mig på pepp.

  Fast snart kommer jag och hälsar på :DDD Äh, vi löser maten ^^ det kommer funka bra.

  2012-03-02 | 10:05:11
 • Moster G säger:

  Även jag pustar när jag hör om tangerande bildplan och beundrar Dina nya kunskapsfält.

  Har jag redan tipsat om bibblansvarar.se Där kan man få svar på allt inom ett dygn. Praktiskt om man söker författare till okända citat eller andra svårfångade frågor.

  Idag har B-O och jag fikat och ätit krabbeliner hos Anne-Lie och Sara. En skön stund! Även här härlig sol.

  2012-03-03 | 20:49:38

Kommentera inlägget här: