SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

30 Mars 2012 I'm not laughing.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Cage The Elephant - Ain't No Rest For The Wicked

Nu är bara hostan kvar. Hoppas den försvinner snart den med. Mina muskler är inte så glada längre.
Hade tänkt gå till skolan idag. Hade handledning. Vaknade fem minuter innan jag skulle vara där bara, så det blev visst inte av. Hur gick det till? Satte ju två alarm...
'
Över lag går inte arbetet så bra. Som vanligt om jag blir stressad nog så slutar det med att jag inte får något gjort. Jag vet att jag borde prioritera och bara sätta igång, men det är inte så lätt. Jag kan inte bara vara okej med att ge upp en uppgift, och jag kan inte vara okej med att min serie inte blir bra. Trots att jag kom på att, just det ja, jag ville ju egentligen inte blir en serietecknare! Jag ville bli en illustratör. Eller allra helst, jobba med concept art.
Så varför sitter jag och har ångest över min SPX-serie som än så länge bara är några papper med luddiga skisser på? Är så trött på att behöva prestera hela tiden. Ändå kan jag inte stänga av rösten i huvudet som kräver att jag måste. Hur jag än gör blir det fel.
Måste ta tag i saken och hitta ett sommarjobb också, fast det känns nästan lika jobbigt det.
Jag har inget grepp om vart jag är på väg längre. Tänker inte bo kvar här i Gävle när den här utbildningen är klar i alla fall.

Kommentarer

 • Samuel säger:

  :c hugs<3

  Hör av dig när du kommer till Skövde så kan vi kramas.

  2012-03-30 | 11:36:34
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Moster G säger:

  Skönt med lite miljöombyte snart och chans att prata av sig med Västergötlands kompisar. Mera sömn skulle nog inte skada efter den här jobbiga infektionen. Betänk detta!

  Ingen behöver ta ställning till sin framtid. En klok handledare sa en gång till mig: "Bekymra dig inte över vad du ska syssla med. Du kommer att få uppgifter allteftersom..." Kanske hade han rätt?!

  2012-03-30 | 16:58:43

Kommentera inlägget här: