SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

25 Maj 2012 Värme.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Mike Del Rio - Feel Good

Återigen, det var ett tag sedan jag skrev sist. Nu är sommaren här på riktigt. Vädret har varit helt otroligt fint idag men tyvärr fick jag som vanligt spendera en hel del tid i kalla bunkern.
Arh, ska bli så skönt när sommarlovet väl är här! Det är lite svårt att fokuser på allt det man ska hinna klart med innan dess bara. Är i alla fall klar med tidningsuppgiften, halvklar med två monsterbilder och halvklar med en uppgift till webbdesignen. Det är mer kvar av den grafiska profilen och de 15 stripserierna. Suck. Tur att det finns glass-pauser!
'
Annars har jag haft det riktigt bra. Sam var här och hälsade på och det var super mysigt. Han pratar om att flytta till Gävle. Yay!
Igår var jag, Jonas, Robin och Marcus ute och grillade korv på sätra ängarna, sen blev det lite film.
'
Kan ju också meddela att jag har en pojkvän nu. Jonas och jag har varit tillsammans i drygt en vecka. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om det, ni får helt enkelt försöka föreställa er mitt fånigt glada leende.
'
Är hemma själv nu, känns som att det var ett tag sedan sist, så jag ska bädda ner mig i sängen och vila (vaknade kvart i 5 imorse med ont i magen, trevligt värre), kolla på friends och dricka en massa vatten. Laila out!

8 Maj 2012 20.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Bastille - Flaws

Nu känns det som att våren är här på riktigt! Sedan jag skrev sist har jag bl.a. varit i Stockholm på serie-mässa. Sov på vandrarhem med Robin, Jonas och Markus. Har även travat runt i tills fötterna nästan trillat av, köpt böcker och kollat på Avengers (sjukt bra film som jag bara måste se igen!). Här följer lite bilder.
'
'
'
'
'
'
'
Stannade kvar när de andra åkte tillbaka till Gävle. Tänkte att jag skulle passa på att träffa pappas sida av familjen. Tyvärr var Sibel tvungen att jobba men jag hann i alla fall träffa alla och spendera lite tid med pappa.
'
'
'
Sedan har jag fyllt 20 år. Sam överraskade med att dyka upp dagen innan. Det var trevligt. Fixade fruktflarn och alldeles för mycket potatissallad. På själva dagen fick jag en fin liten radio av Jonas och Robin och så gick vi ner till parken för att grilla och leka. Efter att Sam var tvungen att åka kollade vi på film.
'
'
'
'
'
Fick en del hälsningar via telefon och på facebook också. Sedan har jag mest fått pengar och lite gem och strumpor från mamma. Tack till allihop.
'
Vädret här i Gävle har varit läskigt fint de senaste dagarna. Idag drog jag, Robin och Jonas tidigt från skolan. Vi kollade upp vart man skulle kunna gå i skogen i framtiden, jag plockade tussilago som står på köksbordet tillsammans med blommorna från Sam och sedan tog vi med filtar ut och solade och spelade kort. Om det här är en försmak av hur sommaren kommer att bli så gör det kanske inte så mycket att jag nog inte får något sommarjobb.