SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

25 Maj 2012 Värme.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Mike Del Rio - Feel Good

Återigen, det var ett tag sedan jag skrev sist. Nu är sommaren här på riktigt. Vädret har varit helt otroligt fint idag men tyvärr fick jag som vanligt spendera en hel del tid i kalla bunkern.
Arh, ska bli så skönt när sommarlovet väl är här! Det är lite svårt att fokuser på allt det man ska hinna klart med innan dess bara. Är i alla fall klar med tidningsuppgiften, halvklar med två monsterbilder och halvklar med en uppgift till webbdesignen. Det är mer kvar av den grafiska profilen och de 15 stripserierna. Suck. Tur att det finns glass-pauser!
'
Annars har jag haft det riktigt bra. Sam var här och hälsade på och det var super mysigt. Han pratar om att flytta till Gävle. Yay!
Igår var jag, Jonas, Robin och Marcus ute och grillade korv på sätra ängarna, sen blev det lite film.
'
Kan ju också meddela att jag har en pojkvän nu. Jonas och jag har varit tillsammans i drygt en vecka. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om det, ni får helt enkelt försöka föreställa er mitt fånigt glada leende.
'
Är hemma själv nu, känns som att det var ett tag sedan sist, så jag ska bädda ner mig i sängen och vila (vaknade kvart i 5 imorse med ont i magen, trevligt värre), kolla på friends och dricka en massa vatten. Laila out!

Kommentarer

 • Gun Bengtsson säger:

  Din muntra rapport har tagits emot med glädje i Västergötland. En skön pingsthelg tillönskas.

  Vi ska vara hemma i Vargön, men troligen åka till stugan på Annandagen för att lukta på syrenblommen. Då kan vi också besökta Trökörna Kyrka och vår huspräst Henrik.

  Allt gott! Gun och B-O

  2012-05-25 | 18:57:13
 • Den lilla skåningen säger:

  WHAT IS THIS ABOUT A BOYFRIEND I'VE NOT HURD ABOUT ADFGNHRAIUGHIJRFHGUJGRF AHHHHHHH!!

  I KRÄVER SKALLER! BÄST DU RINGER MIG NÄR DU SER DETTA O_O VÅR OSKYLDIGA LILLA LAILA!!

  2012-05-27 | 10:20:14

Kommentera inlägget här: