SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

27 November 2012 Up, up and away.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Phoenix - Lisztomania
 
Hujj. Skolarbete med deadline på Fredag, men det orkar vi inte tänka på nu. Så här kommer ett bildspamm från WoW! Jag har äntligen fått tag på ett flygande mount. Wooh! 
 

23 November 2012 Önskelistan.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Nico Vega - So So Fresh
 
Tid att uppdatera bloggen. Får passa på när allt hostande gör en ofrivilligt morgonpigg. Jag har varit förskyld ett tag nu. Inte så farligt egentligen men hosta är alltid irriterande.
Lite värre var det innan förra helgen då jag plötsligt blev matförgiftad. Usch. Turligt nog går ju sånt över snabbt och jag kunde fortfarande följa med Jonas till Järvzoo för att fira hans pappa. Det är ett väldigt häftigt ställe. Man går runt i skogen på en trästig och så har de olika vilddjur där. Såg myskoxar, lappugglor, lodjur, fjällrävar, renar, kungsörnar, älgar och allt möjligt annat. Det mest speciella är ändå att det finns ett hotell man kan bo på och direkt utanför rummen, som har stora fönster, springer det vargar. Det är sjukt mysigt att gå upp på morgonen och kolla på vargar som tjafsar över en tallkvist. Hade tyvärr inte med kameran så det blir inga bilder.
 
Skolan rullar på. Försöker vara duktig och jobba med barnboken. Det är trögt att komma igång men när jag väl ritar blir jag rätt nöjd. Får försöka komma ihåg det när jag ska motivera mig själv.
Förutom det håller vi på att lära oss att animera små filmer. Rätt kul faktiskt även om sånt tekniskt alltid är himmla svårt.
 
På ledig tid har jag spelat mer wow. Både med Jonas och själv. Min priest är lvl 52 och min paladin 40, tror jag, svårt att hålla koll på. Hittade ett rätt snyggt screen shot i mappen i alla fall, tycker det ser ut lite som ett jul/nyårskort.
 
 
På tal om jul så har folk efterfrågat ett önskelista från mitt håll. Det är lite knepigt. Kommer bara på saker som är lite svårt för folk att fixa. Men, men, här får ni den ändå. Jag önskar mig en datormus (vill ha en spelmus, med fler knappar jag kan binda till saker i spel), en termos som funkar att ha t.ex. soppa i, en mobil (lite svårt kanske med tanke på att jag inte vet vad för mobil jag borde skaffa, vet bara att jag borde byta ifrån det gamla skrället jag har, plus att mobiler kostar en del), en bärbar hårdisk (kanske också lite för dyrt, har faktiskt inte riktigt koll på var sånt går på nu) och så vinglas. Just vinglas har jag letat efter ett tag. Finns såklart billiga på IKEA men jag vill hellre leta upp några finare, även om de kostar mer än 20 kr styck. Dock har jag inte kunnat hitta några helt klockrena så jag tänkte att det kanske kunde vara en sak att sätta på listan. Pengar är såklart aldrig fel heller.
 
Ni då? Vad önskar sig folket? Hittills har jag bara kommit på en julklapp. Det är svårt!
 
Ska väl käka något snart, sen blir det till att teckna. Blev lite peppad efter att ha snackat framtidsplaner igår. Har liksom inte riktigt tänkt på att jag faktiskt skulle kunna jobba med min bilder. Jag går ju utbildningen men det känns som en sån sak som andra får göra, inte jag, i verkligheten. Helt fel inställning. Man kan ju inte ge upp innan man ens försökt. Har bestämt mig för att bygga upp en portfolio under projektarbetet och efter skolan är det banne mig jag som jagar efter mina drömmar!

10 November 2012 World of why do I have to work.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Phoenix - Everything Is Everything
 
Oj nu var det ett tag sedan jag uppdaterade bloggen. Jag jobbar på med skolarbete som vanligt. Ska göra 3 karikartyrbilder och ett porträtt tills den 14e och en läsbar skiss på en hel barnbok med 2 helt färdiga uppslag tills den 30e. Det är väl egentligen inte för mycket arbete, måste bara ta mig i kragen. Är trött. Tror det beror på den mörka årstiden.
 
Jonas har farit iväg för att hälsa på sina föräldrar så jag passar på att göra saker som man borde. Har diskat, gått ner med saker i källaren, plockat lite i lägenheten och snart ska jag väl ta och teckna lite på porträttet. Funderar lite på att gå och köpa lite godis för att hålla mig igång... Nått måste göras i alla fall, kan inte sitta och dricka vin och spela wow hela dagen.
 
Ja, jag har pausat min swtor account och testar på world of warcraft. Är helt fångad. Spelar en draenei holy priest tillsammans med Jonas och en draenei retribution paladin när jag är själv. Eftersom att det är så kul att göra figurer har jag en massa andra också men det är dem två jag spelar mest på nu.
 
 
 
Båda är hur snygga som helst. Om någon annan är sugen på att spela så är det bara att säga till. Vill gärna recruit någon annan. 
 
Börjar bli kallt på riktigt här nu. Blä säger jag. Det enda som är bra med vintern är not julen.