SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

10 November 2012 World of why do I have to work.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Phoenix - Everything Is Everything
 
Oj nu var det ett tag sedan jag uppdaterade bloggen. Jag jobbar på med skolarbete som vanligt. Ska göra 3 karikartyrbilder och ett porträtt tills den 14e och en läsbar skiss på en hel barnbok med 2 helt färdiga uppslag tills den 30e. Det är väl egentligen inte för mycket arbete, måste bara ta mig i kragen. Är trött. Tror det beror på den mörka årstiden.
 
Jonas har farit iväg för att hälsa på sina föräldrar så jag passar på att göra saker som man borde. Har diskat, gått ner med saker i källaren, plockat lite i lägenheten och snart ska jag väl ta och teckna lite på porträttet. Funderar lite på att gå och köpa lite godis för att hålla mig igång... Nått måste göras i alla fall, kan inte sitta och dricka vin och spela wow hela dagen.
 
Ja, jag har pausat min swtor account och testar på world of warcraft. Är helt fångad. Spelar en draenei holy priest tillsammans med Jonas och en draenei retribution paladin när jag är själv. Eftersom att det är så kul att göra figurer har jag en massa andra också men det är dem två jag spelar mest på nu.
 
 
 
Båda är hur snygga som helst. Om någon annan är sugen på att spela så är det bara att säga till. Vill gärna recruit någon annan. 
 
Börjar bli kallt på riktigt här nu. Blä säger jag. Det enda som är bra med vintern är not julen.

Kommentarer

 • Moster G säger:

  Ja, nu gäller det att spurta för att hinna klart uppgifterna. Naturligtvis intresserar jag mig mycket för barnboken - Vore spännande att omsider se något av resultatet. Jag råkar ha 20 poäng i Barn-och ungdomslitteratur ett ämne där vi jobbade en hel del med bilderboken. Otroligt viktig och spännande konstform där Sverige länge legat i framkant. Favoriter: Ilon Wikland, Gunna Grähs, A-M Gelotte mfl. Allt gott!

  Svar: Kanske kan lägga upp något, men det får bli lite censurerat. Vi får nämligen inte lägga ut barnboks uppgiften på internet pga upphovsrättsanledningar. Lite trist.Roligt, Gunna var faktiskt här och föreläste för oss. Väldigt cool kvinna.
  Ska knåpa ihop någon slags önskelista snarast!
  Laila Bulduk

  2012-11-13 | 20:49:52
 • Moster G säger:

  PS Det vore perfekt om Du kunde komma på några önskemål inför julen - så snart som möjligt!
  Kram Gun

  2012-11-15 | 16:42:14
 • Moster G säger:

  Tusen tack för Din omtanke - kul att Du hört Gunna!

  2012-11-16 | 20:48:58

Kommentera inlägget här: