SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

23 November 2012 Önskelistan.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Nico Vega - So So Fresh
 
Tid att uppdatera bloggen. Får passa på när allt hostande gör en ofrivilligt morgonpigg. Jag har varit förskyld ett tag nu. Inte så farligt egentligen men hosta är alltid irriterande.
Lite värre var det innan förra helgen då jag plötsligt blev matförgiftad. Usch. Turligt nog går ju sånt över snabbt och jag kunde fortfarande följa med Jonas till Järvzoo för att fira hans pappa. Det är ett väldigt häftigt ställe. Man går runt i skogen på en trästig och så har de olika vilddjur där. Såg myskoxar, lappugglor, lodjur, fjällrävar, renar, kungsörnar, älgar och allt möjligt annat. Det mest speciella är ändå att det finns ett hotell man kan bo på och direkt utanför rummen, som har stora fönster, springer det vargar. Det är sjukt mysigt att gå upp på morgonen och kolla på vargar som tjafsar över en tallkvist. Hade tyvärr inte med kameran så det blir inga bilder.
 
Skolan rullar på. Försöker vara duktig och jobba med barnboken. Det är trögt att komma igång men när jag väl ritar blir jag rätt nöjd. Får försöka komma ihåg det när jag ska motivera mig själv.
Förutom det håller vi på att lära oss att animera små filmer. Rätt kul faktiskt även om sånt tekniskt alltid är himmla svårt.
 
På ledig tid har jag spelat mer wow. Både med Jonas och själv. Min priest är lvl 52 och min paladin 40, tror jag, svårt att hålla koll på. Hittade ett rätt snyggt screen shot i mappen i alla fall, tycker det ser ut lite som ett jul/nyårskort.
 
 
På tal om jul så har folk efterfrågat ett önskelista från mitt håll. Det är lite knepigt. Kommer bara på saker som är lite svårt för folk att fixa. Men, men, här får ni den ändå. Jag önskar mig en datormus (vill ha en spelmus, med fler knappar jag kan binda till saker i spel), en termos som funkar att ha t.ex. soppa i, en mobil (lite svårt kanske med tanke på att jag inte vet vad för mobil jag borde skaffa, vet bara att jag borde byta ifrån det gamla skrället jag har, plus att mobiler kostar en del), en bärbar hårdisk (kanske också lite för dyrt, har faktiskt inte riktigt koll på var sånt går på nu) och så vinglas. Just vinglas har jag letat efter ett tag. Finns såklart billiga på IKEA men jag vill hellre leta upp några finare, även om de kostar mer än 20 kr styck. Dock har jag inte kunnat hitta några helt klockrena så jag tänkte att det kanske kunde vara en sak att sätta på listan. Pengar är såklart aldrig fel heller.
 
Ni då? Vad önskar sig folket? Hittills har jag bara kommit på en julklapp. Det är svårt!
 
Ska väl käka något snart, sen blir det till att teckna. Blev lite peppad efter att ha snackat framtidsplaner igår. Har liksom inte riktigt tänkt på att jag faktiskt skulle kunna jobba med min bilder. Jag går ju utbildningen men det känns som en sån sak som andra får göra, inte jag, i verkligheten. Helt fel inställning. Man kan ju inte ge upp innan man ens försökt. Har bestämt mig för att bygga upp en portfolio under projektarbetet och efter skolan är det banne mig jag som jagar efter mina drömmar!

Kommentarer

 • Samuel säger:

  Dude! Låter som att du har haft det ganska nice (om man bortser från förkylningen och matförgiftningen då).
  Saknar dig<3

  2012-11-23 | 11:41:54
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se
 • Moster G säger:

  Tack för önskelista! Läser också med intresse om hur studiearbetet fortskrider.
  Matförgiftning - hu! Under vår förlovningstid arbetade B-O på Rommanäs alkoholistanstalt dit jag en helg kom på besök. På hemvägen började jag "må Pyton" och hann med knapp nöd in på mitt lilla rum på St.Ekeberg - där jag hade praktik. Natten blev en mardröm innan allt kommit ur kroppen. Vaknade urlakad och tom - men plötsligt frisk och kunde gå till jobbet. Det visade sig vara fåglar som förorenat vattnet på Rommanäs där ett omfattande utredningsarbete blev nödvändigt.! Kram Gun

  2012-11-25 | 16:59:44

Kommentera inlägget här: