SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

25 Oktober 2012 Tank på max lvl.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Nico Vega - Beast
 
Okej, nu får jag sluta skjuta upp saken och faktiskt uppdatera bloggen. Det var ett tag sedan sist men jag har i alla fall haft Sara och mamma på besök här. Det var trevligt. Vi tog en sväng till både IKEA och Sthlm.
 
Just nu sitter jag mest och snörvlar. Håller nog på att bli förskyld. Blä! Vill inte! Är trött och kall och har ont i huvudet.
 
Har fått upp Nashaa till lvl 50 i alla fall. Wooh.
 
 
Och nu när jag låst upp pureblood för alla klasser skapade jag Tsamela. En smuggler och Nashaas förlorade tvillingsyster.
 
 
Hur snygg får man vara?
 
Ugh. Trött är jag som sagt. Det är svinkallt här i gävle nu, även om det inte kommit något snö att tala om. Jobbigt att gå till skolan och ännu jobbigare att gå hem. Ska snart trycka i mig lite citroner och hoppas på att det gör mig frisk.
Så, nu har jag skrivit något. Även om det var lite. Nu går jag och sätter på ugnen och öppnar luckan innan mina fingrar trillar av.

Sakral igen.

Kategori: Allmänt

Fortsatte på Sakral-skissen. För varför jobba med skolarbete när man kan göra annat? Haha. Nöjd blir jag i alla fall!
 
 

12 Oktober 2012 Uppdatering.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Vibrasphere - Erosion
 
Okej, jag hatar att vakna tidigt. Tror en av de bästa sakerna med högskolan är att man inte måste stiga upp vid 7 på morgonen, vanligtvis. Idag hade jag handledning i alla fall, så då får man vackert ta sig upp. Att ha lektion vid 9 kanske egentligen inte är så farligt, tänker på alla stackare som klivet upp vid 5-6 varje dag, men jag är verkligen ingen morgon-människa. Mår lite smådåligt hela dagen om jag inte får sova till minst 10. Aja, ska i alla fall försöka få saker gjort idag.
Sitter i datasalen nu och fryser om fingrarna. Har varit på handledningen och ätit en billyspizza till frukost. Tänkte försöka teckna lite snart och efter det tar jag vägen förbi stan hem. Ska laga kalops för första gången ikväll. Hoppas att det blir bra. Blir ensam hemma, Jonas ska iväg och fira en kompis, så jag tänkte passa på att pyssla om mig själv lite, ta en dush, fixa naglarna, ta tid att lägga på en ansiktsmask, spela lite swtor. Fast först ska jag väl städa, diska och dammsuga. Ska bli skönt att vila...
 
Vad har jag annars haft för mig då? Igår spelade jag lite double dash med Robin, Marcus och Jonas. Det var roligt trots att jag var på ganska ledset humör. Börjar tänka på mormor och då är det som att all glädje bara rinner ur kroppen. Det känns så sjukt konstigt att se fram emot jul och sammtidigt veta att hon inte kommer att vara med.
Mamma och Sara kommer hit på Söndag i alla fall. Hoppas att det blir trevligt. Båda två har ju fyllt år så vi får väl fira lite. Synd att det är så ont om plats här. Mamma och Sara får dela på min lilla lägenhet medans jag sover hos Jonas ett tag. Lite osmidigt men det får funka. Hoppas att de är snälla mot mina saker.
Blir kul att laga mat till fler personer. Mamma har önskat sig längkokt fläskkarré så jag ska försöka fixa det. Vore kul att låta dem smaka africana också. 
De hade extrapris på ica så jag och Jonas käkade fläskytterfile med klyftpotatis för några dagar sedan. Helt galet gott! Verkligen helt perfekt. Sen har vi käkat lite pölsa också, lite nostalgiskt och gott det med.
 
Avslutar med en skiss på Sakral, för det känns som att det var länge sedan han fick vara med på min blogg.
 
Just de ja, vi har fått söka vad vill läsa en hel termin om. Serier eller bildberättande. Jag har sökt bildberättande. Är så peppad! Ska äntligen få fokusera på concept art.

5 Oktober 2012 Kanelbullar och konst.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Miracle of Sound - Calamity
 
Hösten är allt bra vacker. Lite mysigare att komma emot skolan när hela parken lyser gul och röd. Har varit på handledning och snart är det dags att börja på sista lexigrafi-uppgiften. Är lite extra peppad för jag har gjort klart bilderna till Skultorpsutställningen och skickade nyss iväg dem till repro tryckeri. Hoppas de blir fint utskrivna.
 
Blev klar med sista bilden igår. Var en lång dag. Började rätt soft med swtor på morgonen, sen gick jag och Jonas till skolan och jobbade länge. Kom på att det var kanelbullens dag så det blev sent bull-bak. Lite för sent kanske, föll helt utmattad i säng när allt var klart, men det blev i alla fall de godaste bullarna jag gjort.
 
Ikväll blir det god mat och kanske mer swtor. Får se hur mycket man får gjort idag, känner mig lite flummig. Är i alla fall någorlunda i fas med allt jag måste göra. Försöker att inte tänka allt för mycket på allt, då blir man mest stressad. Tar dag för dag och hoppas det går bra. 
 
Avslutar med en av de 4 utställningsbilderna. Ska gå och kolla om de är färdigtryckta nu.