SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

12 Oktober 2012 Uppdatering.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Vibrasphere - Erosion
 
Okej, jag hatar att vakna tidigt. Tror en av de bästa sakerna med högskolan är att man inte måste stiga upp vid 7 på morgonen, vanligtvis. Idag hade jag handledning i alla fall, så då får man vackert ta sig upp. Att ha lektion vid 9 kanske egentligen inte är så farligt, tänker på alla stackare som klivet upp vid 5-6 varje dag, men jag är verkligen ingen morgon-människa. Mår lite smådåligt hela dagen om jag inte får sova till minst 10. Aja, ska i alla fall försöka få saker gjort idag.
Sitter i datasalen nu och fryser om fingrarna. Har varit på handledningen och ätit en billyspizza till frukost. Tänkte försöka teckna lite snart och efter det tar jag vägen förbi stan hem. Ska laga kalops för första gången ikväll. Hoppas att det blir bra. Blir ensam hemma, Jonas ska iväg och fira en kompis, så jag tänkte passa på att pyssla om mig själv lite, ta en dush, fixa naglarna, ta tid att lägga på en ansiktsmask, spela lite swtor. Fast först ska jag väl städa, diska och dammsuga. Ska bli skönt att vila...
 
Vad har jag annars haft för mig då? Igår spelade jag lite double dash med Robin, Marcus och Jonas. Det var roligt trots att jag var på ganska ledset humör. Börjar tänka på mormor och då är det som att all glädje bara rinner ur kroppen. Det känns så sjukt konstigt att se fram emot jul och sammtidigt veta att hon inte kommer att vara med.
Mamma och Sara kommer hit på Söndag i alla fall. Hoppas att det blir trevligt. Båda två har ju fyllt år så vi får väl fira lite. Synd att det är så ont om plats här. Mamma och Sara får dela på min lilla lägenhet medans jag sover hos Jonas ett tag. Lite osmidigt men det får funka. Hoppas att de är snälla mot mina saker.
Blir kul att laga mat till fler personer. Mamma har önskat sig längkokt fläskkarré så jag ska försöka fixa det. Vore kul att låta dem smaka africana också. 
De hade extrapris på ica så jag och Jonas käkade fläskytterfile med klyftpotatis för några dagar sedan. Helt galet gott! Verkligen helt perfekt. Sen har vi käkat lite pölsa också, lite nostalgiskt och gott det med.
 
Avslutar med en skiss på Sakral, för det känns som att det var länge sedan han fick vara med på min blogg.
 
Just de ja, vi har fått söka vad vill läsa en hel termin om. Serier eller bildberättande. Jag har sökt bildberättande. Är så peppad! Ska äntligen få fokusera på concept art.

Kommentarer

 • Den lilla skåningen säger:

  Åhh! pölser ey! mitt hemlands nationall rätt :D!
  Vill så gärna åka upp till dig och snuggla, men det har inte blivit av >_< har mycket nu! kass jag är!
  Kul att se Sakral igen! Tibor hälsar så mycket.

  Svar: Jag trodde spettekaka var er nationalrätt :o Kommer ner till Skövde vid jul. Då får vi lugnt träffas och hitta på något.
  Kanske borde redraw någon gammal bild på hela karaktärsgruppen...
  Laila Bulduk

  2012-10-12 | 11:02:51

Kommentera inlägget här: