SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

25 Oktober 2012 Tank på max lvl.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Nico Vega - Beast
 
Okej, nu får jag sluta skjuta upp saken och faktiskt uppdatera bloggen. Det var ett tag sedan sist men jag har i alla fall haft Sara och mamma på besök här. Det var trevligt. Vi tog en sväng till både IKEA och Sthlm.
 
Just nu sitter jag mest och snörvlar. Håller nog på att bli förskyld. Blä! Vill inte! Är trött och kall och har ont i huvudet.
 
Har fått upp Nashaa till lvl 50 i alla fall. Wooh.
 
 
Och nu när jag låst upp pureblood för alla klasser skapade jag Tsamela. En smuggler och Nashaas förlorade tvillingsyster.
 
 
Hur snygg får man vara?
 
Ugh. Trött är jag som sagt. Det är svinkallt här i gävle nu, även om det inte kommit något snö att tala om. Jobbigt att gå till skolan och ännu jobbigare att gå hem. Ska snart trycka i mig lite citroner och hoppas på att det gör mig frisk.
Så, nu har jag skrivit något. Även om det var lite. Nu går jag och sätter på ugnen och öppnar luckan innan mina fingrar trillar av.

Kommentarer

 • Samuel säger:

  Du kan få den lilla kroppsvärme jag har kvar genom internetkramar. Det är snö och askallt här nere</3

  2012-10-25 | 22:33:01
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se
 • Moster G säger:

  Fördriv infektionen med vanlig mat och c-vitminer. Därtill massor av sömn och slöläsning. Dataspel ökar infektionsbenägenheten och bör uteslutas. Det finns något som heter pappersböcker...!
  Efter tre dygn går det åt rätt håll! Kram från Västergötland.

  2012-10-26 | 17:24:54

Kommentera inlägget här: