SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

29 September 1012 Fury.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Carbon Based Lifeforms - Polyrytmi
 
Idag har det bara regnat och regnat. Hade handledning i skolan vid 9. Efter det satt jag ett tag och läste på om Gustav III tills en tidslinje uppgift som ska in på Tisdag och klottrade på helt orelaterade saker.
Nu är jag hemma i alla fall och känner mig håglös och trött. Borde diska men skjuter upp det lite till. Skulle kunna spela något men kan inte komma mig för att sätta igång. Bleh.
 
Igår hade jag kul i alla fall. Min beställning från tradera dök upp och jag spenderade kvällen med att bygga ihop
mitt eget fury skepp.

 
Det blev så fint. Nu fattas egentligen bara en rustning till Nashaa så han inte åker runt i rymden halvnaken.
Undrar vem som kom på hur man skulle bygga ihop den här. Riktigt komplicerat när man tänker på det... Började längta efter jul när jag satt och byggde. Kanske för att det börjar bli mörkt nu. Hösten är fin trots allt, önskade bara att det kunde sluta regna när jag travar till och från skolan.
 
Nej man kanske skulle ta och äta något. Har lite tonfiskröra i kylskåpet så jag kokar väl lite pasta och äter det.

26 September 1012 Mat och lego.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: James Yuill - Taller Son 
 
Jag är trött. Har vandrat runt på stan med Jonas idag. Köpte färg så att jag kunde måla på en lego-gubbe. Hade nämligen en ide, ville göra min swtor karaktär Nashaa. Resultatet blev okej för ett första försök. Det är väldigt svårt att måla så litet. Kanske försöker igen när mamma och Sara kommer hit med resten av legot.
 
 
Tänker sno en rustning från någon redan existerande star wars karaktär. Väntar spänt på ett rymdskepp jag beställde från tradera som jag kan bygga ihop och som jag kan sätta honom i.
Lite roligt hade jag åt att basen till min kaxiga pureblood är en rosa lego-yoga instruktör i badräkt, tajts och benvärmare.
 
Annars är jag i skolan varje dag och jobbar. Har ändå lyckats äta rätt gott på senaste tiden. Idag åt jag sushi på stan och här hemma stekte jag ris tillsammans med överbliven kyckling och sweet chili. 
Gjorde långkokt fläskkarré för några dagar sedan så igår år jag upp resterna av det med vad jag antar är den sista potatissalladen jag gör iår. Innan dess åt jag och Jonas det tillsammans med potatismos och brunsås. 
 
 
Imorgon drar jag mig väl ner till bunkern och jobbar igen. Börjar nästan komma in i någon slags flytande rutin. Dagarna består av ritande, mat, swtor och av att umgås med Jonas och folket i skolan. Funkar bra.
 
Avslutar med en bild ifrån när jag och Jonas åt kräftor en kväll. Det var riktigt gott, men jag förstår varför det är något man äter väldigt sällan.
 

8 September 2012 Success.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Carbon Based Lifeforms - Right Where It Ends
 
Nu dalar energin igen. Har gått upp och ner hela dagen. Har i alla fall fått en del gjort. Igår försökte jag mig på att borra i väggen på egen hand för första gången. Det gick jättebra, hyllan sitter fint och rakt. Sånt gör att man känner sig riktigt nöjd. Kul att veta att man klarar av saker själv. I framtiden kanske jag kan sköta allt uppsättande av saker själv, om nu inte mamma tar tillbaka sin borrmaskin.
Såhär ser det ut nu i alla fall!
 
 
Dagen innan hyllan kom upp provade jag också på något nytt. Lagade lasagne. Fick receptet ur en tidning, det är nog inte en klassisk lasagne. Blev riktigt nöjd i alla fall. Fick gott betyg av Jonas också så det kommer jag göra om.
 
 
Jonas är förresten iväg i Iggesund och går på marknad. När han kommer hem ska vi käka kräftor. Spännande. Har nog ätit det någongång för flera år sedan, när jag fortfarande bodde i Solna, men då var jag så liten så jag minns inte hur det smakade.
 
Idag har jag suttit hemma rätt mycket. Är lat och ovillig att arbeta. Efter att ha legat på sängen ett tag och försökt mentalt peppa mig själv cyklade jag i alla fall iväg till bunkern och fick lite jobb gjort. Inte mycket nog tycker jag nog men jag får ont i ryggen av att sitta för länge, så det är mindre bra.
När jag väl kom hem igen var energin nere igen. Lyckades i alla fall lägga in tvätt i skåpen, äta lite mat och måla med vattenfärg till en utställning i Skultorp som jag ska försöka vara med på.
 
 
Nu sitter jag och försöker hitta orken att gå ut och diska. Är inte så mycket, måste bara komma igång... Det är kallt här i lägenheten. Funderar på om man ska ringa fastighetsskötaren.
 
Ska försöka komma iväg till kyrkan imorgon igen, se om jag inte får mer gjort i bunkern och handla lite mat.
Vad mer? Sam har farit hem nu, efter ett trevligt, långt besök och jag har köpt nya hörlurar till datorn. Sjukt bra ljud i dem och jag kan ha dem på i flera timmar utan att det gör ont i öronen. Helt klart värt pengarna.
Har inte spelat så mycket swtor nu när jag varit ensam. Det är så konstigt. När man har tid att spela är det plötsligt inte lika akut. Bah.

3 September 2012 8 h serie.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Swedish House Mafia - Greyhound
 
Nu har jag tagit mig kragen och scannat in min 8 timmarsserie. Tänkte att det är lika bra att lägga upp den här. 8 timmarsserien var alltså en uppgift i skolan. Vi skulle göra 8 sidor på lika många timmar. Man fick inte förbereda sig innan och om man tog en paus för att äta drogs det av från tiden man hade att teckna. Slitsamt men kul. Annorlunda att vara tvungen att bara rita o rita utan att ha tid att skissa osv. 
Titeln jag fick av min lärare att göra en serie om var "Farfars bäverfarm". 
 


Annars då? Skolan kommer igång igen. Har två uppgifter just nu, plus mina eftersläpande stripserier. Känner inte alls för att jobba. Kan inte sommarlovet komma tillbaka?
Sam är här och sover under mitt köksbord. Han åker hem på Torsdag.
Har nog fått csn pengar idag. Wooh. Nu behöver jag inte köpa mat på kredit. Feels good.