SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

26 September 1012 Mat och lego.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: James Yuill - Taller Son 
 
Jag är trött. Har vandrat runt på stan med Jonas idag. Köpte färg så att jag kunde måla på en lego-gubbe. Hade nämligen en ide, ville göra min swtor karaktär Nashaa. Resultatet blev okej för ett första försök. Det är väldigt svårt att måla så litet. Kanske försöker igen när mamma och Sara kommer hit med resten av legot.
 
 
Tänker sno en rustning från någon redan existerande star wars karaktär. Väntar spänt på ett rymdskepp jag beställde från tradera som jag kan bygga ihop och som jag kan sätta honom i.
Lite roligt hade jag åt att basen till min kaxiga pureblood är en rosa lego-yoga instruktör i badräkt, tajts och benvärmare.
 
Annars är jag i skolan varje dag och jobbar. Har ändå lyckats äta rätt gott på senaste tiden. Idag åt jag sushi på stan och här hemma stekte jag ris tillsammans med överbliven kyckling och sweet chili. 
Gjorde långkokt fläskkarré för några dagar sedan så igår år jag upp resterna av det med vad jag antar är den sista potatissalladen jag gör iår. Innan dess åt jag och Jonas det tillsammans med potatismos och brunsås. 
 
 
Imorgon drar jag mig väl ner till bunkern och jobbar igen. Börjar nästan komma in i någon slags flytande rutin. Dagarna består av ritande, mat, swtor och av att umgås med Jonas och folket i skolan. Funkar bra.
 
Avslutar med en bild ifrån när jag och Jonas åt kräftor en kväll. Det var riktigt gott, men jag förstår varför det är något man äter väldigt sällan.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: