SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

8 September 2012 Success.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Carbon Based Lifeforms - Right Where It Ends
 
Nu dalar energin igen. Har gått upp och ner hela dagen. Har i alla fall fått en del gjort. Igår försökte jag mig på att borra i väggen på egen hand för första gången. Det gick jättebra, hyllan sitter fint och rakt. Sånt gör att man känner sig riktigt nöjd. Kul att veta att man klarar av saker själv. I framtiden kanske jag kan sköta allt uppsättande av saker själv, om nu inte mamma tar tillbaka sin borrmaskin.
Såhär ser det ut nu i alla fall!
 
 
Dagen innan hyllan kom upp provade jag också på något nytt. Lagade lasagne. Fick receptet ur en tidning, det är nog inte en klassisk lasagne. Blev riktigt nöjd i alla fall. Fick gott betyg av Jonas också så det kommer jag göra om.
 
 
Jonas är förresten iväg i Iggesund och går på marknad. När han kommer hem ska vi käka kräftor. Spännande. Har nog ätit det någongång för flera år sedan, när jag fortfarande bodde i Solna, men då var jag så liten så jag minns inte hur det smakade.
 
Idag har jag suttit hemma rätt mycket. Är lat och ovillig att arbeta. Efter att ha legat på sängen ett tag och försökt mentalt peppa mig själv cyklade jag i alla fall iväg till bunkern och fick lite jobb gjort. Inte mycket nog tycker jag nog men jag får ont i ryggen av att sitta för länge, så det är mindre bra.
När jag väl kom hem igen var energin nere igen. Lyckades i alla fall lägga in tvätt i skåpen, äta lite mat och måla med vattenfärg till en utställning i Skultorp som jag ska försöka vara med på.
 
 
Nu sitter jag och försöker hitta orken att gå ut och diska. Är inte så mycket, måste bara komma igång... Det är kallt här i lägenheten. Funderar på om man ska ringa fastighetsskötaren.
 
Ska försöka komma iväg till kyrkan imorgon igen, se om jag inte får mer gjort i bunkern och handla lite mat.
Vad mer? Sam har farit hem nu, efter ett trevligt, långt besök och jag har köpt nya hörlurar till datorn. Sjukt bra ljud i dem och jag kan ha dem på i flera timmar utan att det gör ont i öronen. Helt klart värt pengarna.
Har inte spelat så mycket swtor nu när jag varit ensam. Det är så konstigt. När man har tid att spela är det plötsligt inte lika akut. Bah.

Kommentarer

 • Samuel säger:

  Åh, vad fint det blev med hyllan!
  Hoppas du får mer energi snart, hunny buns<3

  2012-09-09 | 00:10:10
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se
 • Moster G säger:

  Varje gång jag ser Din läckra lasagnebild blir jag sugen på att försöka åstadkomma något liknande själv. Är Din vegetarisk?
  Vi behöver alla äta mindre kött. Enklaste sättet att åstadkomma detta tycker jag har varit att "späda" de traditionella köttrecepten med mera grönsaker och till exempel olika sorters bönor. Din matlagning är verkligen inspirerande.
  Kram Gun

  Svar: Nej, den har köttfärs i sig. Men jag håller absolut med om att det är lättare att blanda kött med mer grönt. Tycker aubergin är väldigt gott att använda till både köttfärs och kyckling. Har annars ett gott recept på en slags kurdisk röra med sugar snaps som man kan äta till ris eller bulgur som är väldigt god.
  Laila Bulduk

  2012-09-25 | 17:30:46
 • Moster G säger:

  Tusen tack för svar. Publicera gärna recept! Vad är sugar snaps? Gun

  Svar: Kan försöka komma ihåg att göra den nästa gång det blir av. Sugar snaps är en sorts sockerärta.
  Laila Bulduk

  2012-09-27 | 18:48:13

Kommentera inlägget här: