SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

23 April 2013 Inget fusk i detta krig.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Nicole Sabouné - Conquer Or Suffer
 
Blev klar med mina bokmärken idag. Nu är de uttryckta, inplastade och utskurna, wooh!
 
Efter en hel dags arbete blev man lite spontant inbjuden att köra lazer tag med lite olika folk från klassen och resten av skolan. Det var sjukt roligt, kommer lugnt att vara med igen.
 

21 April 2013 Bokmärken, check.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Kim Cesarion - Undressed
 
Söndag igen. Tar en dag ledigt och spelar wow och fixar med lite saker här hemma. Har blivit klar med bokmärkena till SPX. Wooh. Imorgon ska jag trycka ut dem i skolan och börja plasta in och så. Ska ha med citat från karaktärena på baksidan.
 
 
 
 
Nu får vi bara hoppas att det finns några wow fans där som vill köpa mina saker. Ska boka tågbiljetter ikväll.
Väntar på att Jonas ska jobba klart med sina arbetsprover så vi kan gå ut på en promenad (vädret här är så fint) och sen handla mat. Kanske ska börja läsa på ett häfte om barnböcker som min moster skickade så länge (tack för pengarna också). Laila out!

15 April 2013 Uppsala comix.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Jake Bugg - Lighting Bolt
 
For till Uppsala med en del folk ur klassen och gick på en liten serie mässa igår. Det var trevligt även om man blev väldigt trött emot slutet. Fick gå upp vid 7 för att hinna med tåget, är inte van vid det längre.
 
 
Uppsala var en så fin stad. Kan tänka mig att det vore mysigt att bo där.
Gjorde inte så mycket på mässan. Vi serie och bildare hade ett bord dit folk kunde komma och göra stafett-serier (man tecknar en ruta var på kort tid och skickar runt). Roligt. Köpte inte så mycket saker. Bara ett serie album och två fina Tintin figurer jag är väldigt nöjd med. Nu står de vid min skärm, redo att ge sig ut på äventyr.
 
 
Idag fick jag gå upp tidigt igen, hade seminarium om projektarbetet. Sen satte jag mig och tecknade på ett till bokmärke till SPX. Hann klart, så jag är nöjd. Vill hinna göra minst 4 stycken. 
Sitter alltid och tänker lite i bakhuvudet på Nattsuddaren, en barnbok jag skulle vilja göra. Måste bara bygga upp en bra historia och designa karaktärerna. Skissade lite i skolan men jag vet inte. Jag gillar det men det känns ju inte barnsligt nog på något sätt. Svårt...
 

13 April 2013 Work, work.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Bastille - Poet
 
Lördag igen och jag sitter och gör inget vettigt. Försöker hålla jämna steg med min projektplanering och få något gjort till SPX, trots det känns det som att jag får patetiskt lite gjort. Tror att jag är stressad för jag har drömt så mycket mardrömmar på senaste tiden. Det är inget jag brukar göra vanligtvis.
Har sökt en massa sommarjobb men en efter en börjar mailen trilla in som säger att de hittat någon annan för jobbet. Det är frustrerande. Försöker dock tänka på att om jag inte får något sommarjobb så kan jag ju göra ett eget sommarprojekt. Funderar som sagt på att försöka göra en barnbok. Det vore kul.
 
Sommaren känns rätt långt borta i alla fall, för här i Gävle snöar det. Så kan det gå, vårväder.
 
Imorgon ska jag åka med folk i klassen till Uppsala comix. Var inte där förra året så det blir spännande att se vad jag har missat. Det ska nog bli kul. 
Nu ska jag lyssna på P3 och försöka göra ett bokmärke med Sylvanas Windrunner till SPX. Har i alla fall en skiss att fortsätta på. Här får ni en glimt.
 

7 April 2013 Coolpix pics.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Bastille - Pompeii
 
Beställde hem en ny kamera. Det är en liten behändig sak. Min systemkamera är jättebra men den är så stor och tung att det slutar med att jag inte tar med den på äventyr och då blir det inga bilder att visa upp. Med den här hoppas jag att det blir mer vardagsfotande. Jag vill ju egentligen inte göra något konstnärligt eller avancerat, bara spara små minnen av livet.
Som alltid när man fått händerna på en ny leksak måste man ju prova den, så det har blivit mycket fotande på ovärda saker som t.ex. vad man kan se genom fönstret.
 
 
Eller vad man sysslar med. Jag löste ett litet korsord med mamma i Skövde och tyckte att det var roligt, så när jag kom hem letade jag raskt upp korsordet i Gävle-tidningen jag får runt en gång i veckan och försökte mig på det. Insåg snabbt att jag inte är bra på korsord. Inte ens lite grann. Tänker fortsätta att försöka dock, någon dag kanske jag i alla fall kan lösa halva.
 
 
Annars har jag och Jonas gått till skolan varje dag och jobbat. Har börjat lyckas komma upp runt 10, framsteg, så imorgon börjar det igen. Idag har vi faktiskt varit hemma, även fast jag inte hann klart med min veckoplanering.
 
Köpte en påsklilja på ica. De är så fina, blir glad varje gång jag ser dem i fönstret. Önskar att jag hade plats för fler blommor.
 
 
Har börjat spana efter boplats i Göteborg. Skadar ju inte att vara ute i god tid, även om Jonas inte sökt sin utbildning där än och vi inte vet om jag får volontäråret.
På tal om Jonas så har han gjort sig en blogg också. Vet inte hur mycket han kommer att skriva men jag kan ju i alla fall länka den. Om han får lite läsare kanske han blir motiverad, vem vet.
 
Avslutar med en bild på den nykläckte bloggaren. Visst ser han glad och nöjd ut!

4 April 2013 Påsk.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Petter, Daniel Adams-Ray - Håll Om Mig
 
Påsken och besöket i Skövde kom och gick och det var härligt! Snabbt gick det också, så som det ofta gör när man har roligt.
Firade påsk med släkten i Tibro. God mat och trevliga människor, man kan faktiskt inte önska sig något mer än så.
 
 
Hann med lite annat också. Gick på stan och kollade runt med mamma och Sara, köpte en klänning på myrorna, gick på en liten pilgrimmsvandring, lade pussel och sökte jobb. Hängde lite med Sam och Jennifer också. Tyvärr blev Sam sjuk så vi hann inte umgås så värst mycket. Sånt händer. 
Kommer ju att åka tillbaka till Skövde under sommaren, då jag förhoppningsvis har sommarjobb, så då har man mer tid på sig att träffa folket och leka.
 
Nu är jag i alla fall tillbaka i Gävle och måste handskas med projektarbetet igen. Hamnar efter i planeringen igen, haha. Ska gå till skolan i helgen och hoppas att jag kan über jobba lite.
 
Annars mår jag bra. Är så gott som helt återställd nu och det är hur skönt som helst. Kan äta mat som en normal person! Gjorde vegetariska lasangerullar igår (så gott) och idag köpte jag och Jonas sallad ifrån salladsbaren på ica. Billig och bra snabbmat.
 
Blir glad av att våren verkar vara här nu. Det är fint att gå hem från skolan vid 7 och se att det inte är mörkt än. Men nu ska jag väl gå och ta något att dricka. Börjar bli dags att tänka på sängen snart. Försöker få oss i säng lite tidigare än vanligt så att vi inte sover så sent in på dagen. Har funkat okej hittills, så nu gäller det att inte släppa efter.