SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

13 April 2013 Work, work.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Bastille - Poet
 
Lördag igen och jag sitter och gör inget vettigt. Försöker hålla jämna steg med min projektplanering och få något gjort till SPX, trots det känns det som att jag får patetiskt lite gjort. Tror att jag är stressad för jag har drömt så mycket mardrömmar på senaste tiden. Det är inget jag brukar göra vanligtvis.
Har sökt en massa sommarjobb men en efter en börjar mailen trilla in som säger att de hittat någon annan för jobbet. Det är frustrerande. Försöker dock tänka på att om jag inte får något sommarjobb så kan jag ju göra ett eget sommarprojekt. Funderar som sagt på att försöka göra en barnbok. Det vore kul.
 
Sommaren känns rätt långt borta i alla fall, för här i Gävle snöar det. Så kan det gå, vårväder.
 
Imorgon ska jag åka med folk i klassen till Uppsala comix. Var inte där förra året så det blir spännande att se vad jag har missat. Det ska nog bli kul. 
Nu ska jag lyssna på P3 och försöka göra ett bokmärke med Sylvanas Windrunner till SPX. Har i alla fall en skiss att fortsätta på. Här får ni en glimt.
 

Kommentarer

  • Moster G säger:

    Skulle gärna ge en genomtänkt kommentar, men ska snart åka till en kvällsgudstjänst.Vill bara nämna att mardrömmar är jobbigt... Tänk noga på vad Du sysslar med timmarna innan sömnen är "planerad". Läs inte deckare eller liknande på sängkanten! Varva ner i alla avseenden! Ät inte stora måltider sent på dagen! Stäng av alla apparater! Frid! Stillhet! Ro!

    2013-04-14 | 16:36:15
  • Moster G säger:

    Vill gärna tala om att med adress www.namninsamling.se kan man hitta en proteströrelse med Gotlandsanknytning som protesrerar mot farliga p-piller som skivs ut alltför lättvindigt! Viktiga saker - eller hur?

    2013-04-15 | 09:20:03

Kommentera inlägget här: