SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

15 April 2013 Uppsala comix.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Jake Bugg - Lighting Bolt
 
For till Uppsala med en del folk ur klassen och gick på en liten serie mässa igår. Det var trevligt även om man blev väldigt trött emot slutet. Fick gå upp vid 7 för att hinna med tåget, är inte van vid det längre.
 
 
Uppsala var en så fin stad. Kan tänka mig att det vore mysigt att bo där.
Gjorde inte så mycket på mässan. Vi serie och bildare hade ett bord dit folk kunde komma och göra stafett-serier (man tecknar en ruta var på kort tid och skickar runt). Roligt. Köpte inte så mycket saker. Bara ett serie album och två fina Tintin figurer jag är väldigt nöjd med. Nu står de vid min skärm, redo att ge sig ut på äventyr.
 
 
Idag fick jag gå upp tidigt igen, hade seminarium om projektarbetet. Sen satte jag mig och tecknade på ett till bokmärke till SPX. Hann klart, så jag är nöjd. Vill hinna göra minst 4 stycken. 
Sitter alltid och tänker lite i bakhuvudet på Nattsuddaren, en barnbok jag skulle vilja göra. Måste bara bygga upp en bra historia och designa karaktärerna. Skissade lite i skolan men jag vet inte. Jag gillar det men det känns ju inte barnsligt nog på något sätt. Svårt...
 

Kommentarer

  • Moster G säger:

    Intressant! Vid tillfälle borde nog botanisera i min bokhylla där jag har en hel del fackböcker om barn och bilder och om barnlitteratur.

    2013-04-16 | 17:33:52

Kommentera inlägget här: