SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

4 April 2013 Påsk.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Petter, Daniel Adams-Ray - Håll Om Mig
 
Påsken och besöket i Skövde kom och gick och det var härligt! Snabbt gick det också, så som det ofta gör när man har roligt.
Firade påsk med släkten i Tibro. God mat och trevliga människor, man kan faktiskt inte önska sig något mer än så.
 
 
Hann med lite annat också. Gick på stan och kollade runt med mamma och Sara, köpte en klänning på myrorna, gick på en liten pilgrimmsvandring, lade pussel och sökte jobb. Hängde lite med Sam och Jennifer också. Tyvärr blev Sam sjuk så vi hann inte umgås så värst mycket. Sånt händer. 
Kommer ju att åka tillbaka till Skövde under sommaren, då jag förhoppningsvis har sommarjobb, så då har man mer tid på sig att träffa folket och leka.
 
Nu är jag i alla fall tillbaka i Gävle och måste handskas med projektarbetet igen. Hamnar efter i planeringen igen, haha. Ska gå till skolan i helgen och hoppas att jag kan über jobba lite.
 
Annars mår jag bra. Är så gott som helt återställd nu och det är hur skönt som helst. Kan äta mat som en normal person! Gjorde vegetariska lasangerullar igår (så gott) och idag köpte jag och Jonas sallad ifrån salladsbaren på ica. Billig och bra snabbmat.
 
Blir glad av att våren verkar vara här nu. Det är fint att gå hem från skolan vid 7 och se att det inte är mörkt än. Men nu ska jag väl gå och ta något att dricka. Börjar bli dags att tänka på sängen snart. Försöker få oss i säng lite tidigare än vanligt så att vi inte sover så sent in på dagen. Har funkat okej hittills, så nu gäller det att inte släppa efter.

Kommentarer

  • Moster G säger:

    Trevligt att få del av påskbordet i Tibro. Håller med om att det är skönt med de ljusare kvällarna - lockar till utevistelse!
    Med önskan om skön fortsättning på april.

    2013-04-05 | 11:16:29

Kommentera inlägget här: