SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

7 April 2013 Coolpix pics.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Bastille - Pompeii
 
Beställde hem en ny kamera. Det är en liten behändig sak. Min systemkamera är jättebra men den är så stor och tung att det slutar med att jag inte tar med den på äventyr och då blir det inga bilder att visa upp. Med den här hoppas jag att det blir mer vardagsfotande. Jag vill ju egentligen inte göra något konstnärligt eller avancerat, bara spara små minnen av livet.
Som alltid när man fått händerna på en ny leksak måste man ju prova den, så det har blivit mycket fotande på ovärda saker som t.ex. vad man kan se genom fönstret.
 
 
Eller vad man sysslar med. Jag löste ett litet korsord med mamma i Skövde och tyckte att det var roligt, så när jag kom hem letade jag raskt upp korsordet i Gävle-tidningen jag får runt en gång i veckan och försökte mig på det. Insåg snabbt att jag inte är bra på korsord. Inte ens lite grann. Tänker fortsätta att försöka dock, någon dag kanske jag i alla fall kan lösa halva.
 
 
Annars har jag och Jonas gått till skolan varje dag och jobbat. Har börjat lyckas komma upp runt 10, framsteg, så imorgon börjar det igen. Idag har vi faktiskt varit hemma, även fast jag inte hann klart med min veckoplanering.
 
Köpte en påsklilja på ica. De är så fina, blir glad varje gång jag ser dem i fönstret. Önskar att jag hade plats för fler blommor.
 
 
Har börjat spana efter boplats i Göteborg. Skadar ju inte att vara ute i god tid, även om Jonas inte sökt sin utbildning där än och vi inte vet om jag får volontäråret.
På tal om Jonas så har han gjort sig en blogg också. Vet inte hur mycket han kommer att skriva men jag kan ju i alla fall länka den. Om han får lite läsare kanske han blir motiverad, vem vet.
 
Avslutar med en bild på den nykläckte bloggaren. Visst ser han glad och nöjd ut!

Kommentarer

  • Den lilla skåningen säger:

    Jag kan inte ens lösa barnkorsorden... sucks...
    Men lycka till med sökandet!

    2013-04-09 | 22:25:22

Kommentera inlägget här: