SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

28 Augusti 2013 Äntligen, bilder!

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Madeon - The City
 
"Äntligen, bilder!", är i alla fall vad jag antar att ni tänker nu, kära läsare, men jag kan ju ha helt fel. Bilder får ni i alla fall!
 
 
Börjar med två bilder jag tog medans jag fortfarande var ensam i Göteborg. En kväll med himmelsutsikt och en morgon med äggröra.
 
 
Sen har vi en bild på en hemkommen Jonas som skär sin födelsedagstårta. Det blev väldigt god, om jag får säga det själv, lite mycket för bara oss två att äta upp dock. Efter lite assistans från Emma så har vi fortfarande kvar runt halva i frysen.
 
 
Här är för övrigt något som vi käkat mycket av på senaste tiden. Perfekt i matlådan och till det mesta. Bulgur med persilja och salladslök.
 

 
Vi hade Emma på besök på balkongen. Bjöd på chicken hombre och så drack vi lite rom och cola och hade det allmänt super trevligt.
 
Puh. Jag är helt mosad. Fullspäckat schema med jobb och igår tog jag mig iväg och tränade kickboxning för första gången, något jag tänker fortsätta göra varje Tisdag. Det var väldigt kul men idag har jag så mycket träningsvärk i vaderna och ryggen att ALLT gör ont. Att gå gör ont, att sitta gör ont, aj aj. Ser fram emot nästa Tisdags pass ändå.
 
Idag hade Jonas sin första dag och han börjar sin första kurs redan imorgon. Håller tummarna för att allt går bra!
Jag för min del var på kick off för folk som jobbar med barn och ungdomar inom kyrkan. Lyssnade på spännande föreläsningar och gjorde lite övningar. Försammlingen köpte även lite böcker som ska bli spännande att låna och läsa sedan. Arbetet fortsätter att gå bra. Lika kul att åka dit varje dag!
 
Sen har jag färgat bort den röda hårfärgning också, det tror jag inte att jag skrivit något om fast det var ett tag sedan. Trivs bäst i mörkt hår igen, det måste jag säga.
 
Nu ska jag spela WoW i en halvtimme eller kanske kolla något på tv med Jonas, och portionera upp lasagne jag gjorde förut. Aja. Laila out!
 

24 Augusti 2013 Göteborg begins.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Diskodiktator - Neutral Zone
 
Nu är både jag och Jonas inflyttad i Göteborg och internet fixat, så nu kan jag ha kontakt med omvärlden igen. Det är mycket som har hänt sen sist jag skrev.
Jag flyttade in i lägenheten först, även om Jonas varit här och lämnat sina grejer. Fick hjälp av kusin Johan, mamma och Sara i flytten men sen klarade mig själv runt en vecka innan Jonas dök upp. Sysselsatte mig med att packa upp saker, kolla på tv och umgås med Emma som flyttat till ett jättefint kollektiv inne i stan.
 
Lägenheten är perfekt. Älskar att ha balkong och jag tycker att området är mysigt. Det är inte långt till affären och ännu närmare till spårvagnen som jag kan åka hela vägen till jobbet.
Självklart har vi mycket att fixa här. Två rum som ska tapetseras om helt och massa saker kvar att packa upp. Måste även ta en tur till IKEA och köpa sängstomme och annat. Men det känns redan som hemma ändå.
Underbart att ha Jonas tillbaka efter nästan en hel sommar isär dessutom.
 
Jobba gör jag i Älvsborgsförsamling. Tar runt 45 min att pendla dit så jag har tid att sitta och lyssna på morgonpasset i P3 på spårvagnen och skratta pinsamt mycket. Min volontär-tjänst är fulltid, ska bl.a. vara med i barngrupper, pyssla med kören, hänga med på andakter till äldreboende, vara med konfirmander på vardager och helger, ungdomsgruppper och förskola. Aktiv och trevlig församling, ser fram emot att fortsätta gå dit.
 
Mycket på gång nu alltså. Har bilder jag vill lägga upp men kan inte hitta sladden mellan kameran och skärmen. Den ligger ju någonstanns här bland alla lådor, men var?..