SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

24 Augusti 2013 Göteborg begins.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Diskodiktator - Neutral Zone
 
Nu är både jag och Jonas inflyttad i Göteborg och internet fixat, så nu kan jag ha kontakt med omvärlden igen. Det är mycket som har hänt sen sist jag skrev.
Jag flyttade in i lägenheten först, även om Jonas varit här och lämnat sina grejer. Fick hjälp av kusin Johan, mamma och Sara i flytten men sen klarade mig själv runt en vecka innan Jonas dök upp. Sysselsatte mig med att packa upp saker, kolla på tv och umgås med Emma som flyttat till ett jättefint kollektiv inne i stan.
 
Lägenheten är perfekt. Älskar att ha balkong och jag tycker att området är mysigt. Det är inte långt till affären och ännu närmare till spårvagnen som jag kan åka hela vägen till jobbet.
Självklart har vi mycket att fixa här. Två rum som ska tapetseras om helt och massa saker kvar att packa upp. Måste även ta en tur till IKEA och köpa sängstomme och annat. Men det känns redan som hemma ändå.
Underbart att ha Jonas tillbaka efter nästan en hel sommar isär dessutom.
 
Jobba gör jag i Älvsborgsförsamling. Tar runt 45 min att pendla dit så jag har tid att sitta och lyssna på morgonpasset i P3 på spårvagnen och skratta pinsamt mycket. Min volontär-tjänst är fulltid, ska bl.a. vara med i barngrupper, pyssla med kören, hänga med på andakter till äldreboende, vara med konfirmander på vardager och helger, ungdomsgruppper och förskola. Aktiv och trevlig församling, ser fram emot att fortsätta gå dit.
 
Mycket på gång nu alltså. Har bilder jag vill lägga upp men kan inte hitta sladden mellan kameran och skärmen. Den ligger ju någonstanns här bland alla lådor, men var?..

Kommentarer

 • Samuel säger:

  <33

  2013-08-24 | 17:09:06
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se
 • Moster G säger:

  Grattis till den nya och uppenbarligen trivsamma lägenheten. Roligt att också församlingsarbetet artar sig väl - mångsidigt och med nya intryck och lärdomar.
  Smart att ha så nära till spårvagnen - vi får ju sämre väder framöver!! Ser fram emot nästa rapport!

  2013-08-24 | 21:22:47

Kommentera inlägget här: