SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

28 Augusti 2013 Äntligen, bilder!

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Madeon - The City
 
"Äntligen, bilder!", är i alla fall vad jag antar att ni tänker nu, kära läsare, men jag kan ju ha helt fel. Bilder får ni i alla fall!
 
 
Börjar med två bilder jag tog medans jag fortfarande var ensam i Göteborg. En kväll med himmelsutsikt och en morgon med äggröra.
 
 
Sen har vi en bild på en hemkommen Jonas som skär sin födelsedagstårta. Det blev väldigt god, om jag får säga det själv, lite mycket för bara oss två att äta upp dock. Efter lite assistans från Emma så har vi fortfarande kvar runt halva i frysen.
 
 
Här är för övrigt något som vi käkat mycket av på senaste tiden. Perfekt i matlådan och till det mesta. Bulgur med persilja och salladslök.
 

 
Vi hade Emma på besök på balkongen. Bjöd på chicken hombre och så drack vi lite rom och cola och hade det allmänt super trevligt.
 
Puh. Jag är helt mosad. Fullspäckat schema med jobb och igår tog jag mig iväg och tränade kickboxning för första gången, något jag tänker fortsätta göra varje Tisdag. Det var väldigt kul men idag har jag så mycket träningsvärk i vaderna och ryggen att ALLT gör ont. Att gå gör ont, att sitta gör ont, aj aj. Ser fram emot nästa Tisdags pass ändå.
 
Idag hade Jonas sin första dag och han börjar sin första kurs redan imorgon. Håller tummarna för att allt går bra!
Jag för min del var på kick off för folk som jobbar med barn och ungdomar inom kyrkan. Lyssnade på spännande föreläsningar och gjorde lite övningar. Försammlingen köpte även lite böcker som ska bli spännande att låna och läsa sedan. Arbetet fortsätter att gå bra. Lika kul att åka dit varje dag!
 
Sen har jag färgat bort den röda hårfärgning också, det tror jag inte att jag skrivit något om fast det var ett tag sedan. Trivs bäst i mörkt hår igen, det måste jag säga.
 
Nu ska jag spela WoW i en halvtimme eller kanske kolla något på tv med Jonas, och portionera upp lasagne jag gjorde förut. Aja. Laila out!
 

Kommentarer

 • Den lilla skåningen säger:

  Fina bilder <3
  Jag har haft väldigt problem att ladda upp bilder på min blogg, hoppas det har löst sig.
  Vill gärna ha receptet på den bulgur rätten, var massa god!
  Får se när ni kommer på middag hos mig då.

  2013-08-29 | 12:46:18
 • Samuel säger:

  Ser underbart ut ;u;

  2013-08-29 | 16:52:30
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se
 • Moster G säger:

  Bilder var verkligen givande. Kan man få se framöver hur det ser ut i ert nya kök?
  Trevligt att Du trivs i Älvsborgs församling!
  Allt påminner ju om mina tio sista år i arbetslivet - läser med stort intresse.
  Kram!

  2013-08-30 | 11:06:40

Kommentera inlägget här: