SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

23 Februari 2013 En liten uppdatering.

Kategori: Allmänt

Har inte haft något vettigt att skriva på ett tag. Har bara suttit hemma och mått dåligt. När jag vaknade idag mådde jag lite mindre illa en förut så det känns ju bra. Var i alla fall hos doktorn igår och fick tabletter mot illamående. Vet inte hur bra de funkar dock för jag tog dem igår och kräktes ändå på kvällen. Bleh.

15 Februari 2013 Valentines.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Broken Social Scene - Sweetest Kill
 
Hej läsare. Lugn kväll ikväll. Jonas har åkt till Iggesund så jag sitter och kollar på how I met your mother och planerar att teckna lite snart. Funderar även lite på om man kanske skulle gå ut på en promenad, har inte rört på mig så mycket på senaste tiden. Inte bara på grund av lathet, har faktiskt mått lite dåligt. Trodde att det berodde på dålig thaimat men det visade sig inte vara fallet.
Började rollspela i onsdags. Det var länge sedan man ägnade sig åt det och man märker att man är rostig men det var väldigt roligt. Olof från klassen agerar spelledare och Marcus och Jonas testar på det hela för först gången.
 
Igår var jag och Jonas nere på stan och åt mat. Mysigt att ha någon att spendera alla hjärtans dag med. Vi gick mest runt i affärer och pratade. Det var en skön dag.
 
Bleh, mår faktiskt inte helt bra just nu, men det kan ju bero på att jag försöker vända tillbaka dygnet så att jag kan gå och lägga mig i rimmlig tid. Det är inte lätt att hantera denna totala avsaknad av rutin. Funderar på om man måste börja styra upp några slags rutiner på eget bevåg, det är bara svårt att ta sig upp på morgonen när man vet att man egentligen inte har någon tid att passa...

8 Februari 2013 Almost there.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: James Yuill - Packt Like Sardines In A Crushd Tin Box
 
Tiden går snabbt. Vi har börjat jobba på våra projektarbeten i skolan. Jag ska göra concept art till ett påhittat spel. Har inte kommit igång så mycket än, är i research stadiet. Har dock en design för huvudpersonen klar, ska bara ställa upp det snyggt.
 
Annars har jag spelat en del WoW. Har nått pandaria med min paladin, wooh, inte långt kvar till max lvl nu.

 
Det planeras rollspel här också, star wars varianten, så jag har skissat på en omdesign av en gammal karaktär. Var en sväng till skolan igår och lade på lite färg. Blev en bild på Sakral också, för det känns som att det var ett tag sedan.

 
Snart ska jag ge mig iväg ut. Ska på astmaundersökning och förnya mitt recept. Bleh, sånt måste också göras.