SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

5 Januari 2013 Nytt år.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Phoenix - Victim Of The Crime
 
Alright, på tiden att jag uppdaterar bloggen. 2013 är här. Hade en mysig nyårsafton med Jonas och Robin. Vi åt och pratade och försökte kolla på fyrverkerier emellan sätrahusen. 
Inför detta städade jag och Jonas lägenheten och fixade en smörgåstårta med skinka. Vi slängde ihop den efter eget huvud och det blev riktigt gott.
 
 
Sen hade Robin med sig en stor chokladkaka han bakat så vi hade mycket att äta.
 
Idag är jag ensam hemma. Jonas har åkt till Iggesund för att fira en kompis. Har passat på att uträtta en massa ärenden. Kunde dock inte göra allt, typ hämta ut astmamedicin eftersom att apoteket inte hade öppet.
Annars har jag mest spelat WoW. Battlegrounds med min paladin (som börjar se riktigt bad ass ut i brutal gladiator gear) och questing med min frost mage. Måste sluta göra alts, men jag kan inte hjälpa det... Imorgon börjar darkmoon fair igen och då ska jag äntligen skaffa heirloom gear till min druid!
 
 
Här är en bild på min frost mage i alla fall. Vet inte hur långt jag tänker lvla henne. Nu är hon 37 tror jag. Är mest sugen på att rollspela henne, fast jag har inte hennes personlighet riktigt nere.
 
På Måndag börjar skolan igen. Ska bli kul att se alla igen även om jag inte ser fram emot att ta tag i animeringsuppgiften.