SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

17 Juli 2013 Jobb och sommarsaknad.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Adrian Lux - Damaged
 
Idag var det varmt! Klev upp vid 9 och har suttit en del ute på balkongen. Det blir ju så varmt att man nästan inte orkar vara där. Har även fixat mat och packat en liten matlåda. Snart ska jag gå till jobbet. That's right, jag har fått sommarjobb.
Blev uppringd i förrgår och tillfrågad om jag kunde jobba på ett gruppboende. Absolut, sa jag, och började direkt igår. Går brevid i tre dagar för att lära mig hur saker går till. Skönt att det är så lång tid tycker jag, det är verkligen 100 nya saker att ta in, så mycket information och rutiner. Var helt utmattad när jag kom hem igår. 
Var därför duktig och gick och lade mig tidigt men sen låg jag bara och vred på mig till typ halv 3. Suck. Det är typiskt. Känner mig ändå pigg idag, skönt att jag inte börjar förrän vid 3. Imorgon däremot ska jag upp tidigt!
 
Annars rullar det på som vanligt. Var och hängde lite med Jennifer och fick håret lockat, så jag känner mig extra fin. Synd att jag inte skulle orka fixa sånt varje dag.
Skypade med Jonas i förrgår också. Det var kul att se honom men också ledsamt. Det är svårt att vara ifrån en person man har blivit så van vid att hela tiden ha vid sin sida. Vi bestämde att hålla oss till sms, det är lättare. Tjänar ju inget till att gå runt och vara ledsen, man får tänka frammåt och se fram emot när vi träffas igen istället! 
 
Borde fixa någon form av mat att ta med imorgon. Men vad? Skulle vilja skjuta upp det tills ikväll men jag kommer hem så sent... Hoppas att jag har ork kvar så att jag kan laga något då.
 

Kommentarer

  • Moster G säger:

    Blev verkligen glad att läsa om jobbet! Och dessutom ett bra jobb. Hoppas att Du också får jobba något kvällstid och helg som ger ob.
    Dina förnämliga husmorskunskaper får du nytta av. Men mycket är för stås nytt!
    Vilken kategori boende ? Håller tummarna!

    2013-07-18 | 11:59:03

Kommentera inlägget här: