SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

2 Juli 2013 Sommarbilder.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Noah And The Whale - Lifetime
 
Här kommer lite sommarbilder. Jag har inte alls tagit nog med bilder. Ska försöka bättra mig. Först har jag i alla fall lite från när jag och Jonas var ute och rodde på havet och när vi fiskade. Jag fångade 9 småfiskar (och släppte ut alla igen) Jonas fångade ingen (bilden ser cool ut men kroken är bara fast på en sten, haha!). 
 
 
Sen har jag helt fräckt snott lite bilder från Sam att lägga upp på bloggen. Vi har chillat och lagat kopiösa mängder supergod vegetarisk mat.
 
 
Igår och idag har jag varit med mamma och Sara. Igår var vi i Hjo och solade och åt glass. Glömde tyvärr kameran. Idag tog vi en sväng till stan och jag ersatte mina skor som det hade blivit en massa hål i med ett par snygga rebook easytone skor på halva priset! Jag älskar att spara pengar. Halva priset på dyra saker man ändå måste lägga pengar på är som julafton för mig.
Köpte även larver till Neb och en bättre liten plastburk att ha dem i. Sen svängde vi förbi skatteverket och jag plockade upp en massa papper på hur man startar ett eget företag. Jag planerar att göra just det, starta ett företag och börja försöka tjäna pengar på att illustrera på sidan om mitt andra arbete.
 
Nu på kvällen var jag och mamma ute och gick och sedan kollade vi alla på Tintin filmen. Tror att den gick hem hos de andra, jag har ju redan sett den typ 4 gånger.
 
Imorgon cyklar jag nog till Sam igen och kollar på pushing dasies och äter mer grönsaker!

Kommentarer

 • Moster G säger:

  Trevligt med lite nya bilder, som vi noga studerar! Påminn Sam om vykort!

  2013-07-03 | 10:50:18
 • Kalle säger:

  As cool bild på jonas med fiskespöet :)

  2013-09-01 | 23:50:16
  Bloggadress: http://www.tumblr.com/blog/scruffydoodlez

Kommentera inlägget här: