SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

29 Juli 2013 Jour.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Urban Cone - Freak
 
Får väl ta mig i kragen och skriva något nu. Har jobbat senaste tiden och man blir så himla, himla trött, så det blir inte mycket bloggande. Det går bra på gruppboendet i alla fall. De boende är så fina så det är inte svårt att vilja hjälpa till med att göra deras vardag så bra som möjligt.
Sovande jour funkar också bra. Var lite nervöst första natten i ett stort, mörkt hus med dörrar som skrammlar till ibland för ingen anledning, men man vänjer sig snabbt.
 
Sjukt trött av att jobba blir man i alla fall. Orkar typ inget när jag kommer hem. Har cyklat lite med mamma och försökt jogga, men det är svårt att prestera när man egentligen skulle behöva ta en tupplur.
 
Idag har jag mått rätt dåligt faktiskt. Åt en pizza igår som jag tror inte var bra. Mådde sjukt illa och vaknade imorse och mådde päck. Funderade på att ringa in sjuk men mamma körde mig till jobbet så jag kunde ta lite extra tid på morgonen och sen gick det bättre. Nu känner jag mig i princip helt återställd, men jag tänker absolut inte köpa pizza ifrån stöpen igen. Blä!
 
Känns lite ledsamt också för jag snackade med Jonas för några dagar sedan och så visade det sig att jag hade missförstått honom och planeringen för den närmaste framtiden. Han ska återvända till Iggesund direkt efter att ha flyttat ner sina saker till Göteborg, så han flyttar inte in på riktigt förrän den 18e Augusti, inte den 2e som jag gått runt och trott. Ughhhh. Jag har frågat på jobbet om någon kan ta mitt Lördags-pass så att jag kan åka ner och träffa honom lite i alla fall. Bättre än inget.
Han ska ta en sista semester med sin mamma och pappa. Låter som en bra ide, eftersom att det antagligen kommer ta ett tag innan de ses igen. Kan dock inte hjälpa att det känns surt. Blir liksom lite arg på honom för att jag gillar honom så mycket och sen så är han ändå långt borta, även om det är helt korkat att känna så. Det är ju inte så att han råkar komma ifrån långt uppe i landet bara för att retas med mig. Dessutom är jag ju långt ifrån honom också, det är ju inte bara han som är långt borta från mig, om ni förstår vad jag menar. Dock kommer jag ju till Göteborg tidigare... Vet inte riktigt vart jag ska göra av mina negativa känslor faktiskt. Om jag inte var så jäkla trött skulle jag ut och springa mer.
 
Är ledig imorgon i alla fall. Känns skönt. Då kommer Olle, Mia och Alma hit och äter. Det ska bli kul. Så får jag ju sova lite längre och kan kanske träna också. Skulle vilja ut i solen egentligen, inte kul att vara innomhus hela tiden när det är så fint ute... Vore kul att ha tid att träffa mina vänner också. Det får väl bli efter sommaren antar jag.
 
Emma skickade två gamla bilder på mig och Sam, jag tycker att de helt klockrent visar vilka vi är som människor. Haha.
 
 

Kommentarer

  • Moster G säger:

    En spännande och intensiv tid framöver med både jobb och flytt. Emotser er nya adress framöver med snigelposten eller till mail. Allt gott!

    2013-08-01 | 16:54:24

Kommentera inlägget här: