SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

28 Juni 2013 Sommar i Skövde.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: The Glitch Mob - Warrior Concerto
 
Puh. Nu är jag utflyttad ifrån Gävle. Mor och syster kom ner och hjälpte lasta på all packning, och mycket var det, sedan for de ner till Skövde. Jag stannade kvar med Jonas och hans mor för att städa och sedan åkte jag med dem och stannade i Iggesund en vecka. Mycket mysigt. Vi firade bl.a. midsommar ute vid deras stuga och var ute och rodde lite på havet. Får lägga upp bilder någon annan dag.
 
Nu är jag i alla fall i Skövde. Har hunnit etablera mig lite. Lämnade in cykeln på service så nu kan jag ta mig runt på den. 
Idag var jag en sväng in på stan och handlade på myrorna. Hittade en vindjacka och en långärmad sport tröja. Perfekt, eftersom att jag har börjat försöka vara ute och jogga närhelst jag orkar och kännt behovet av både vindskydd och myggskydd.
Jag hittade även 8 fina blå glas. Allt detta för under 200 kronor. Jag älskar myrorna! Det är verkligen en underbar affär. Alltid hittar man något kul och så får saker användas på nytt igen. Passar ju extra bra för mig som ju försöker hålla igen så mycket som möjligt med utgifter, eftersom att jag inte fick något sommarjobb, så att jag har pengar till nya lägenheten i augusti. Nu när jag har cykeln kan jag ju cykla istället för att ta bussen (både bra träning och så sparar man in pengar som skulle gått till dyra biljetter).
 
På kvällen träffade jag Sam och åt alldeles för mycket salsa, taco chips och oliver. Gott men ugh, min mage är inte så glad nu. Ser fram emot att fixa ihop vego mat frammöver.

15 Juni 2013 Framtidsplaner.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: X-RX - Update
 
Jag är mitt uppe i flyttpacket men tänkte att man kanske skulle uppdatera bloggen.
 
Var och hälsade på hos församlingen jag ska jobba med i onsdags. Det verkar som ett trevligt och bra ställe och jag ser verkligen fram emot att komma dit. 
Gick hemifrån tjugo över fem på morgonen och kom hem runt tjugo i ett på natten, så det blev verkligen en heldag. Hade med kameran men glömde helt bort det så har inga bilder att lägga upp.
 
Nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska bli 3 så att jag kan gå ner och lassa på tvättmaskinerna. Så snart jag skrivit klart ska jag väl ta och packa lite mer. Det går segt, svårt att veta vad man ska plocka ner först.
 
Annars har jag suttit och funderat lite på hur jag ska försöka fortsätta att motionera i sommar och i Göteborg. Ju mer jag tänker på det ju viktigare känns det för mig. Jag brukar alltid skämta med folk om hur dålig kondition jag har, hur svårt det är för mig att lyfta tunga saker eller gå långt, men jag ska försöka sluta med det. Jag tycker inte att det är kul egentligen. Det är förödmjukande. Jag är trött på att bära de lättaste lådorna eller vara den som folk måste stanna och vänta på. 
Efter sommaren tänkte jag att jag kanske kunde börja med boxning. Det är något jag velat göra väldigt länge. Förhoppningsvis har jag disciplin nog att pusha mig själv under sommaren. Måste börja långsamt eftersom att jag har så mycket att ta igen. En fördel är ju i alla fall att jag ser resultat snabbt när jag väl kommer igång.
Önskar att jag hade någon som låg mer på min nivå att träna med. Jag har joggat tillsammans med Jonas men om han ska hålla sig i fas med mig får han ju knappast någon träning alls och det känns knappast bra för min del. 

11 Juni 2013 Furuvik.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Metric - Youth Without Youth
 
Igår for jag och Jonas till Furuvik tillsammans. Vi hade en bra dag tillsammans och såg coola djur. Var inte så mycket folk där eftersom att det regnade lite på förmiddagen när vi kom dit, rätt skönt, blev sol senare på dagen. Jobbade trevlig personal där som dök upp lite då och då och berättade saker om djuren.
 
 
Efter djurparken åkte vi tillbaka till gävle och spelade lite magic the gathering inne på nian. Sedan gick vi och åt på church street saloon. Det var en riktigt mysig dag.
 
Idag har jag varit och lämnat av Jonas på stationen igen. Dags att börja packa ihop min lägenhet nu tror jag. Inte långt kvar tills Mamma och Sara kommer hit och kör ner mina saker till Skövde. Jag stannar hos Jonas tills midsommar i alla fall, sen kommer jag också ner.

9 Juni 2013 Pally.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Metric - Arficial Nocturne
 
Sitter ensam hemma och ugglar. Jonas har åkt till Iggesund för att jobba. Imorgon ska vi till ett zoo dock, det ska bli kul.
Jag får i alla fall lite gjort. Köpte en bikini i förrgår så såklart har det regnat både igår och idag. Haha. Igår var jag i alla fall ute och joggade lite, plockade ner alla nagellack i en flyttlåda och började arbeta på stripserierna. Sen tecknade jag lite fritt också. Känns skönt att teckna egna saker och inte bara en massa skolarbete hela tiden. Har väldigt svårt att vänja mig vid att måla på min egen dator, är så van vid skolans mac datorer. Kan ju visa en bild som jag gjorde medans jag gjorde sista knycket på projektarbetet.
 
 
Det är min paladin under den korta tid hon blev fångad av fienden. Vill rita många bilder med henne, det är kul att teckna en riktigt muskulös kvinna.
Har ritat på en potentiell partner till henne och blev nöjd med designen. Önskar jag hade en scanner så jag kunde lägga in den på datorn och fortsätta arbeta.
 
Idag får vi se vad jag gör. Har mensvärk så det blir nog inte så mycket men jag hoppas i alla fall kunna diska så det blir lite finare i köket och så borde jag gå och köpa ett värdebevis för att kunna fylla på mitt kontantkort. Brukar göra det via nätet men comivqs hemsida krånglar och det går inte (riktigt irriterande faktiskt, funderar på om man skulle byta ut dem).
 
Nu ska jag försöka teckna lite mer. Laila out!

3 Juni 2013 Sista upphänget.

Kategori: Allmänt

Sound track: Medina - Miss Decibel
 
Phew. Nu är projektet klart, inskickat och upphängt. Det var roligt att få se alla samlade i skolan igen.
 
 
Skönt att det stora arbetet är klart. Nu kan jag ta upp den enda uppgiften jag missade, strip-serie uppgiften, och göra klart den.
 
Här i Gävle har det varit otroligt fint väder de senaste dagarna. Man kan ha gått i kort kjol och linne, fast vi spenderade såklart mest tid i bunkern med jobb. I
dag regnade det på vägen till skolan dock. Var rätt skönt ändå. Nu på kvällen har det varit fint också. Efter vi kommit hem, käkat och vilat lite, gick jag och Jonas ut och joggade. Jag överraskade mig själv och lyckades springa riktigt långt, längre än vad jag trodde att jag kunde. Trots håll, astma och förbaskat pollen som kliar helt galet i nästan. Jag känner mig stolt som få!
 
Nu sitter jag framför datorn med nymålade naglar och tar det lugnt. Känns så kul att ha målade naglar. Skulle vilja måla dem oftare, men det känns lite tröstlöst eftersom även den bästa manikyr snabbt blir förstörd av ordentligt diskande. Dock känns mina naglar starkare än förut, tror att även dem led av min långa sjukperiod.
 
 
Solen kastar ett så fint ljus på fönstret... Imorgon går vi nog en sväng till stan, sen var det snack om att klassen skulle träffas och hitta på något på kvällen. Jag hoppas på att kunna ordna grillning någon gång snart. Älskar att vara ute nu, trots pollen. Drömmer om att köpa en bärbar grill, med det får väl vänta i alla fall tills jag kommit till Skövde igen.
 
Kanske skulle fixa någon slags liten kvällsmat och damsuga. Jag har börjat samla på mig banankartonger till flytten så det är väldigt trångt i lägenheten nu. Hm, men vad ska man äta?..