SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

15 Juni 2013 Framtidsplaner.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: X-RX - Update
 
Jag är mitt uppe i flyttpacket men tänkte att man kanske skulle uppdatera bloggen.
 
Var och hälsade på hos församlingen jag ska jobba med i onsdags. Det verkar som ett trevligt och bra ställe och jag ser verkligen fram emot att komma dit. 
Gick hemifrån tjugo över fem på morgonen och kom hem runt tjugo i ett på natten, så det blev verkligen en heldag. Hade med kameran men glömde helt bort det så har inga bilder att lägga upp.
 
Nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska bli 3 så att jag kan gå ner och lassa på tvättmaskinerna. Så snart jag skrivit klart ska jag väl ta och packa lite mer. Det går segt, svårt att veta vad man ska plocka ner först.
 
Annars har jag suttit och funderat lite på hur jag ska försöka fortsätta att motionera i sommar och i Göteborg. Ju mer jag tänker på det ju viktigare känns det för mig. Jag brukar alltid skämta med folk om hur dålig kondition jag har, hur svårt det är för mig att lyfta tunga saker eller gå långt, men jag ska försöka sluta med det. Jag tycker inte att det är kul egentligen. Det är förödmjukande. Jag är trött på att bära de lättaste lådorna eller vara den som folk måste stanna och vänta på. 
Efter sommaren tänkte jag att jag kanske kunde börja med boxning. Det är något jag velat göra väldigt länge. Förhoppningsvis har jag disciplin nog att pusha mig själv under sommaren. Måste börja långsamt eftersom att jag har så mycket att ta igen. En fördel är ju i alla fall att jag ser resultat snabbt när jag väl kommer igång.
Önskar att jag hade någon som låg mer på min nivå att träna med. Jag har joggat tillsammans med Jonas men om han ska hålla sig i fas med mig får han ju knappast någon träning alls och det känns knappast bra för min del. 

Kommentarer

 • Den lilla skåningen säger:

  Jag har också börjat träna nu i sommar. Ska börja gå på gym i sommar och efter. Fysiken har en massa roliga saker, billigt för studenter också :) de har bland annat en klättervägg.

  Annars kan du ju alltid hänga med mig och jobba i slottskogen, sjukt fin skogsmiljö och så kan man ta pauser och titta på djuren <3

  Svar: Jag tränar gärna med dig ^^ Är fysiken ett gym i Göteborg?
  Laila Bulduk

  2013-06-15 | 15:42:51
 • Moster G säger:

  Vad som helst, men inte boxning. Detta måste jag utbrista efter att ha följt nyhetsrapporteringen på TV idag. Säkert hittar Du en trevlig motionsform i Skövde och i Göteborg. En bra vana är att ta tillvara vardagens möjligheter: passa på att promenera istället för att åka motorfordon. Ta trapporna! Lycka till!

  Svar: Har de pratat om boxning på nyheterna?Har redan som regel att alltid ta trapporna istället för hiss och promenera till allt som går att promenera till.
  Laila Bulduk

  2013-06-15 | 20:16:14

Kommentera inlägget här: