SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

28 Juni 2013 Sommar i Skövde.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: The Glitch Mob - Warrior Concerto
 
Puh. Nu är jag utflyttad ifrån Gävle. Mor och syster kom ner och hjälpte lasta på all packning, och mycket var det, sedan for de ner till Skövde. Jag stannade kvar med Jonas och hans mor för att städa och sedan åkte jag med dem och stannade i Iggesund en vecka. Mycket mysigt. Vi firade bl.a. midsommar ute vid deras stuga och var ute och rodde lite på havet. Får lägga upp bilder någon annan dag.
 
Nu är jag i alla fall i Skövde. Har hunnit etablera mig lite. Lämnade in cykeln på service så nu kan jag ta mig runt på den. 
Idag var jag en sväng in på stan och handlade på myrorna. Hittade en vindjacka och en långärmad sport tröja. Perfekt, eftersom att jag har börjat försöka vara ute och jogga närhelst jag orkar och kännt behovet av både vindskydd och myggskydd.
Jag hittade även 8 fina blå glas. Allt detta för under 200 kronor. Jag älskar myrorna! Det är verkligen en underbar affär. Alltid hittar man något kul och så får saker användas på nytt igen. Passar ju extra bra för mig som ju försöker hålla igen så mycket som möjligt med utgifter, eftersom att jag inte fick något sommarjobb, så att jag har pengar till nya lägenheten i augusti. Nu när jag har cykeln kan jag ju cykla istället för att ta bussen (både bra träning och så sparar man in pengar som skulle gått till dyra biljetter).
 
På kvällen träffade jag Sam och åt alldeles för mycket salsa, taco chips och oliver. Gott men ugh, min mage är inte så glad nu. Ser fram emot att fixa ihop vego mat frammöver.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: