SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

3 Juni 2013 Sista upphänget.

Kategori: Allmänt

Sound track: Medina - Miss Decibel
 
Phew. Nu är projektet klart, inskickat och upphängt. Det var roligt att få se alla samlade i skolan igen.
 
 
Skönt att det stora arbetet är klart. Nu kan jag ta upp den enda uppgiften jag missade, strip-serie uppgiften, och göra klart den.
 
Här i Gävle har det varit otroligt fint väder de senaste dagarna. Man kan ha gått i kort kjol och linne, fast vi spenderade såklart mest tid i bunkern med jobb. I
dag regnade det på vägen till skolan dock. Var rätt skönt ändå. Nu på kvällen har det varit fint också. Efter vi kommit hem, käkat och vilat lite, gick jag och Jonas ut och joggade. Jag överraskade mig själv och lyckades springa riktigt långt, längre än vad jag trodde att jag kunde. Trots håll, astma och förbaskat pollen som kliar helt galet i nästan. Jag känner mig stolt som få!
 
Nu sitter jag framför datorn med nymålade naglar och tar det lugnt. Känns så kul att ha målade naglar. Skulle vilja måla dem oftare, men det känns lite tröstlöst eftersom även den bästa manikyr snabbt blir förstörd av ordentligt diskande. Dock känns mina naglar starkare än förut, tror att även dem led av min långa sjukperiod.
 
 
Solen kastar ett så fint ljus på fönstret... Imorgon går vi nog en sväng till stan, sen var det snack om att klassen skulle träffas och hitta på något på kvällen. Jag hoppas på att kunna ordna grillning någon gång snart. Älskar att vara ute nu, trots pollen. Drömmer om att köpa en bärbar grill, med det får väl vänta i alla fall tills jag kommit till Skövde igen.
 
Kanske skulle fixa någon slags liten kvällsmat och damsuga. Jag har börjat samla på mig banankartonger till flytten så det är väldigt trångt i lägenheten nu. Hm, men vad ska man äta?..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: