SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

9 Juni 2013 Pally.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Metric - Arficial Nocturne
 
Sitter ensam hemma och ugglar. Jonas har åkt till Iggesund för att jobba. Imorgon ska vi till ett zoo dock, det ska bli kul.
Jag får i alla fall lite gjort. Köpte en bikini i förrgår så såklart har det regnat både igår och idag. Haha. Igår var jag i alla fall ute och joggade lite, plockade ner alla nagellack i en flyttlåda och började arbeta på stripserierna. Sen tecknade jag lite fritt också. Känns skönt att teckna egna saker och inte bara en massa skolarbete hela tiden. Har väldigt svårt att vänja mig vid att måla på min egen dator, är så van vid skolans mac datorer. Kan ju visa en bild som jag gjorde medans jag gjorde sista knycket på projektarbetet.
 
 
Det är min paladin under den korta tid hon blev fångad av fienden. Vill rita många bilder med henne, det är kul att teckna en riktigt muskulös kvinna.
Har ritat på en potentiell partner till henne och blev nöjd med designen. Önskar jag hade en scanner så jag kunde lägga in den på datorn och fortsätta arbeta.
 
Idag får vi se vad jag gör. Har mensvärk så det blir nog inte så mycket men jag hoppas i alla fall kunna diska så det blir lite finare i köket och så borde jag gå och köpa ett värdebevis för att kunna fylla på mitt kontantkort. Brukar göra det via nätet men comivqs hemsida krånglar och det går inte (riktigt irriterande faktiskt, funderar på om man skulle byta ut dem).
 
Nu ska jag försöka teckna lite mer. Laila out!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: