SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

24 Mars 2013 Påsk förberedelser.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Imagine Dragons - On Top Of The World
 
Nu var det Söndag kväll igen. Imorgon blir det till att gå till skolan och jobba igen. Ska bli kul. Får se om man kan komma iväg lite tidigare än vanligt. Säger alltid, alltid det men det blir ändå inte av. Önskar att jag var mer morgonpigg..
Har i alla fall haft en rätt hurtig helg. Jag och Jonas var ute och gick i skogen igår (så fint, man blev riktigt sugen på att åka skidor) och idag tog vi en långpromenad ner förbi stan och parken. Skönt att komma ut när det inte blåser så mycket. Är väldigt nöjd med att jag har blivit så bra på att gå också. Vill fortsätta bygga på min uthållighet!
Fick ett trevligt brev från moster Gun också. Tackar för pengarna, ska använda dem till hemliga grejer (bra hemliga grejer, en överraskning eller två till personer jag gillar jätte mycket, shhh).
 
Kom ihåg earth hour igår kväll också. Vi hade en mysig fin-middag med levande ljus. Den timmen for förbi snabbt. Kollade dock ut genom fönstret och konstaterade att det var många på sätra området som inte släckte sina lampor, illa det.
 
Annars har jag mest kört lite wow. Fått min priest till lvl 90. Wooh! Så nu gör jag dalies för att gå tag på en cloud serpent. Har varit lite social med random personer i spelet också och jag måste säga att det verkligen blir roligare att spela när man träffar nya människor.
 
Har äntligen påskpyntat lite här hemma också. Bara pytte lite. Skaffade påskris och dekorerade med fjädrar och små kycklingar. Blev nöjd.
 
 
Drar ju till Skövde den 26e. Ska se till att fixa lite grejer innan jag drar bara. Skulla vilja snygga till mitt cv, rent grafiskt, så jag petar nog lite på det i skolan imorgon. Sen ska man väl packa och bla bla bla...
 
Äsch, nu sätter jag mig och ritar lite!

18 Mars 2013 Courage, do not falter!

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Imagine Dragons - Tiptoe
 
Sitter i bunkern och jobbar igen. Hade ett seminarium på morgonen där folket visade upp hur långt de kommit i sina projektarbeten. Jag visade mina skisser och tyckte att det gick bra. Har skrivit om min planering nu och jag tror att det kommer hjälpa mig att fokusera. Det är ingen ide att stressa över tiden som försvann medans jag var sjuk, det är bara att lägga det bakom sig.
På tal om det så är jag så gott som bra nu. Har fortfarande små känningar då och då men jag kan i alla fall jobba. Yay.
 
Jag har sökt en del sommarjobb. Känner mig stolt över att ha fått tummen ur. Skulle vilja söka till fler ställen. Det har inte dökt upp något nytt på arbetsförmedligen men det skadar ju inte att försöka få jobb på något ställe som inte annonserat. Ska passa på att springa runt lite i Skövde och kolla efter jobb när jag är där nere.
 
Imorgon är det earth hour. Har planerat in mysig middag med Jonas. Ska handla inför det ikväll.
Glöm inte att släcka lampan allihopa, även om jag inte vet hur mycket gott det gör. Folk verkar tro att det räddar världen. Det går väl egentligen bara ut på att visa att vi bryr oss om miljö och energi frågor. Och visst bryr vi oss, eller hur?! I alla fall tycker jag att det är en väldigt viktig fråga och jag gör verkligen mitt bästa för att vara så miljövänlig som möjligt (har inga som helst planer på att skaffa bil, köper svensk mat när det går, sopsorterar och ser till att alla elsaker är ordentligt avstängda när de inte används).
 
Annars rullar det väl på som vanligt. Börjar få lite rutin på att gå till skolan, även om jag inte är uppe och går dit redan vid 9 som vissa andra. Kan lägga upp ett litet smakprov på vad jag har jobbat med idag.
 
En bild på min paladin ifrån WoW och några prov designer på krigsmålningar till mitt projekt.
Måste snart sätta ihop en provisorisk portfölj, vill söka ett tecknarjobb så det får ske lite före det var planerat.
 
Ugh, är rätt trött. Ikväll blir det kyckling och någonting. Orkar inte göra något speciellt.
 
(Rättelse! Det är inte earth hour imorgon, utan den 23e, skolan förvirrade mig. Den ska tydligen ha någon slags egen earth hour imorgon klockan 9. Jaha. Konstigt!)

14 Mars 2013 I skolan igen.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Fink - Move On Me
 
Efter ett par jobbiga dagar kan jag meddela att jag i princip är bra igen. Bara små spår av illamående och obehag kvar. Har kunnat gå till skolan både idag och igår, äntligen.
Det är skönt att komma ut i livet igen, göra saker, äta mat (även om jag fortfarande bara kan äta väldigt små portioner). Nu hoppas jag att det här var det sista. Inga fler återfall tack!
 
Har börjat leta runt efter sommarjobb. Sökte till vården i Skövde men eftersom att jag inte har någon sådan utbildning hoppas jag inte så mycket på det. Ska sätta mig och söka fler saker snart.
Har även sökt till ett volontärår i kyrkan i Göteborg efter att mina studier är klara. Postade det idag. Nervöst värre. Mamma kom med förslaget och ju mer jag tänkt på det ju mer vill jag göra det.
Kan inte göra annat nu än att vänta och se om de vill ha mig. Måste väl söka andra saker också, utifall jag inte får det... I vilket fall ser jag fram emot att se vad som händer när jag slutar här i Gävle. Känns både läskigt och spännande, och så ska det väl vara, om man inte är lite rädd så utmanar man inte sig själv nog.
Ser fram emot att flytta ihop med Jonas på riktigt. Inreda en lägenhet tillsammans, gärna stor nog att vi båda får plats att sträcka ut benen.
 
Påsken närmar sig också. Trevligt tycker jag. Köpte påskfjädrar och små fluffiga kycklingar på ica så nu måste jag bara ut och hitta lämpligt ris i skogen och så kan jag pynta lite hemma. Önskar att jag hade något påskpyssel att göra, ett litet broderi eller något. Någon som har ett förslag på roligt påskpyssel ni kan rekomendera? 

9 Mars 2013 En otrevlig uppdatering.

Kategori: Allmänt

Suck. Ja då var man sjuklig igen. Har i princip inte kunnat behålla något jag ätit under de senaste dagarna. Piggnade till såpass att vi kunde gå till affären nyss. Vi handlade snäll mat så nu försöker jag att äta väldigt små portioner yoghurt med banan eller salta kex med några timmars mellanrum och hoppas att det ska få gå att ha kvar. 
Har en tid hos doktorn på Måndag men jag vet inte vad de ska kunna göra egentligen. Är väl bara att vänta ut det. Förhoppningsvis ska det inte ta två och en halv vecka den här gången.
Blir stressad av att inte få något jobb gjort. Försökte måla i datorn lite nyss, passa på medans det är lite bättre, men min ritplatta krånglar så det går inte. Grrrjobbigasakersomintefunkarbläää...
 

7 Mars 2013 A minor setback.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Imagine Dragons - Round And Round
 
Har haft besök i några dagar av Sam. Han for hem igår. Det var ytterst trevligt att ha honom här. Vi började bland annat kolla på gamla star trek serien.
Mindre trevligt är att jag har haft ett litet illamående återfall. Började igår kväll, kräktes och somnade tidigt, och det har hållt i sig under dagen. Har somnat flera gånger emellan att ha fått lite projektarbete gjort. Jag sover gärna när jag mår dåligt, fast det dumma är ju att det blir svårare att somna på natten sedan... Aja, jag hoppas att det går över snart. Har ju mått hel bra flera dagar nu.
 
Annars har det väl inte hänt så mycket. Längtar till påsken och min Skövde resa. Skulle vilja påskpynta lite här hemma men det känns onödigt eftersom att jag inte kommer att vara här. Speciellt sugen är jag på att köpa söta påsk liljor men det får vänta tills jag kommer hem igen så att jag finns här och kan vattna dem.
 
Jonas sitter mest och jobbar i ett musikprogramm på datorn. Han är väldigt duktig, jag ska höra med honom om han ska lägga upp dem någonstanns där folk kan lyssna på det.

1 Mars 2013 Red power!

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Imagine Dragons - Working Man
 
Wooh, nu är man i princip frisk! Har mått bättre och bättre dag för dag och nu idag har jag inte ens behövt ta någon tablett mot illamåendet och det funkade bra. Skönt! Gick till stan med Jonas och delade på en pizza utan att behöva oroa sig för att kräkas eller något.
Jonas köpte en pytte liten synth som han har suttit och lekt med sedan vi kom hem och jag köpte en ny timer till köket (funderar på om jag kan få tag på en slägga så jag kan få krossa den gammla opålitliga timern och bli av med all agg jag har emot den) och lite smink. Har nämligen färgat håret för första gången. Mörk rött. Och jag blev plötsligt väldigt pepp på att underhålla mitt utseende lite.

 
 
Tycker att mitt hår kan snabba på att växa ut lite mer. Fast då får jag ju utväxt... Aja, ska spara ut till en längre frisyr i alla fall.

Efter stadsutflykten storhandlade vi på ica. Har hela kylskåpet fyllt med rotfrukter nu så jag är förberedd på Sam som kommer och hälsar på imorgon. På matsedeln står bl.a. ugnsbakade rotfrukter, stuvad kol, turkisk yoghurtsoppa och ratatouille.
 
Har hamnat lite efter med min projektplanering pga allt illamående så nu gäller det att komma ikapp. Ska jobba hårt. Har bestämmt 2 varelse-designer nu ikväll så nu måste jag färdigställa dem på något snyggt sätt. Hm... Ska dammsuga också. Aja, efter att ha varit ute och fått så mycket frisk luft på senaste tiden har jag energi så det räcker!
 
Oooh, just det ja. Jag lyckades få upp min tailoring i WoW så nu har min priest en vicious embersilk robe. Wooh!