SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

14 Mars 2013 I skolan igen.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Fink - Move On Me
 
Efter ett par jobbiga dagar kan jag meddela att jag i princip är bra igen. Bara små spår av illamående och obehag kvar. Har kunnat gå till skolan både idag och igår, äntligen.
Det är skönt att komma ut i livet igen, göra saker, äta mat (även om jag fortfarande bara kan äta väldigt små portioner). Nu hoppas jag att det här var det sista. Inga fler återfall tack!
 
Har börjat leta runt efter sommarjobb. Sökte till vården i Skövde men eftersom att jag inte har någon sådan utbildning hoppas jag inte så mycket på det. Ska sätta mig och söka fler saker snart.
Har även sökt till ett volontärår i kyrkan i Göteborg efter att mina studier är klara. Postade det idag. Nervöst värre. Mamma kom med förslaget och ju mer jag tänkt på det ju mer vill jag göra det.
Kan inte göra annat nu än att vänta och se om de vill ha mig. Måste väl söka andra saker också, utifall jag inte får det... I vilket fall ser jag fram emot att se vad som händer när jag slutar här i Gävle. Känns både läskigt och spännande, och så ska det väl vara, om man inte är lite rädd så utmanar man inte sig själv nog.
Ser fram emot att flytta ihop med Jonas på riktigt. Inreda en lägenhet tillsammans, gärna stor nog att vi båda får plats att sträcka ut benen.
 
Påsken närmar sig också. Trevligt tycker jag. Köpte påskfjädrar och små fluffiga kycklingar på ica så nu måste jag bara ut och hitta lämpligt ris i skogen och så kan jag pynta lite hemma. Önskar att jag hade något påskpyssel att göra, ett litet broderi eller något. Någon som har ett förslag på roligt påskpyssel ni kan rekomendera? 

Kommentarer

 • Moster G säger:

  Gläder mig åt Dina goda nyheter! Nu håller vi tummarna för Göteborg. Men volontärer sökes ju lite varstans. Det kommer säkert att ordna sig på ett eller annat sätt.
  Pyssel är verkligen inte min avdelning. Tillagar omlett eller andra äggrätter och tar vara på skalen sedan man blåst ut ägget och målar det så tjusigt som möjligt!
  Ha en bra helg!

  2013-03-15 | 16:10:38
 • Den lilla skåningen säger:

  Vad bra att du mår bättre, har tänkt ringa dig och frågat hur det är med dig :/ vore trevligt om du hittar något i göteborg, då kan vi ju träffas :P

  Svar: Det vore det verkligen ^^ jag håller tummarna för att jag får "jobbet" och att Jonas kommer in på utbildningen han ska söka.
  Laila Bulduk

  2013-03-15 | 22:23:26

Kommentera inlägget här: