SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

18 Mars 2013 Courage, do not falter!

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Imagine Dragons - Tiptoe
 
Sitter i bunkern och jobbar igen. Hade ett seminarium på morgonen där folket visade upp hur långt de kommit i sina projektarbeten. Jag visade mina skisser och tyckte att det gick bra. Har skrivit om min planering nu och jag tror att det kommer hjälpa mig att fokusera. Det är ingen ide att stressa över tiden som försvann medans jag var sjuk, det är bara att lägga det bakom sig.
På tal om det så är jag så gott som bra nu. Har fortfarande små känningar då och då men jag kan i alla fall jobba. Yay.
 
Jag har sökt en del sommarjobb. Känner mig stolt över att ha fått tummen ur. Skulle vilja söka till fler ställen. Det har inte dökt upp något nytt på arbetsförmedligen men det skadar ju inte att försöka få jobb på något ställe som inte annonserat. Ska passa på att springa runt lite i Skövde och kolla efter jobb när jag är där nere.
 
Imorgon är det earth hour. Har planerat in mysig middag med Jonas. Ska handla inför det ikväll.
Glöm inte att släcka lampan allihopa, även om jag inte vet hur mycket gott det gör. Folk verkar tro att det räddar världen. Det går väl egentligen bara ut på att visa att vi bryr oss om miljö och energi frågor. Och visst bryr vi oss, eller hur?! I alla fall tycker jag att det är en väldigt viktig fråga och jag gör verkligen mitt bästa för att vara så miljövänlig som möjligt (har inga som helst planer på att skaffa bil, köper svensk mat när det går, sopsorterar och ser till att alla elsaker är ordentligt avstängda när de inte används).
 
Annars rullar det väl på som vanligt. Börjar få lite rutin på att gå till skolan, även om jag inte är uppe och går dit redan vid 9 som vissa andra. Kan lägga upp ett litet smakprov på vad jag har jobbat med idag.
 
En bild på min paladin ifrån WoW och några prov designer på krigsmålningar till mitt projekt.
Måste snart sätta ihop en provisorisk portfölj, vill söka ett tecknarjobb så det får ske lite före det var planerat.
 
Ugh, är rätt trött. Ikväll blir det kyckling och någonting. Orkar inte göra något speciellt.
 
(Rättelse! Det är inte earth hour imorgon, utan den 23e, skolan förvirrade mig. Den ska tydligen ha någon slags egen earth hour imorgon klockan 9. Jaha. Konstigt!)

Kommentarer

  • Den lilla skåningen säger:

    Det är väl den 23 det är earth hour Ô_o??

    Svar: Jaa, damn it, skolan har någon slags egen jäkla earth hour imorgon klockan 9 : I wth school.
    Laila Bulduk

    2013-03-18 | 19:34:35

Kommentera inlägget här: