SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

24 Mars 2013 Påsk förberedelser.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Imagine Dragons - On Top Of The World
 
Nu var det Söndag kväll igen. Imorgon blir det till att gå till skolan och jobba igen. Ska bli kul. Får se om man kan komma iväg lite tidigare än vanligt. Säger alltid, alltid det men det blir ändå inte av. Önskar att jag var mer morgonpigg..
Har i alla fall haft en rätt hurtig helg. Jag och Jonas var ute och gick i skogen igår (så fint, man blev riktigt sugen på att åka skidor) och idag tog vi en långpromenad ner förbi stan och parken. Skönt att komma ut när det inte blåser så mycket. Är väldigt nöjd med att jag har blivit så bra på att gå också. Vill fortsätta bygga på min uthållighet!
Fick ett trevligt brev från moster Gun också. Tackar för pengarna, ska använda dem till hemliga grejer (bra hemliga grejer, en överraskning eller två till personer jag gillar jätte mycket, shhh).
 
Kom ihåg earth hour igår kväll också. Vi hade en mysig fin-middag med levande ljus. Den timmen for förbi snabbt. Kollade dock ut genom fönstret och konstaterade att det var många på sätra området som inte släckte sina lampor, illa det.
 
Annars har jag mest kört lite wow. Fått min priest till lvl 90. Wooh! Så nu gör jag dalies för att gå tag på en cloud serpent. Har varit lite social med random personer i spelet också och jag måste säga att det verkligen blir roligare att spela när man träffar nya människor.
 
Har äntligen påskpyntat lite här hemma också. Bara pytte lite. Skaffade påskris och dekorerade med fjädrar och små kycklingar. Blev nöjd.
 
 
Drar ju till Skövde den 26e. Ska se till att fixa lite grejer innan jag drar bara. Skulla vilja snygga till mitt cv, rent grafiskt, så jag petar nog lite på det i skolan imorgon. Sen ska man väl packa och bla bla bla...
 
Äsch, nu sätter jag mig och ritar lite!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: