SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

7 Mars 2013 A minor setback.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Imagine Dragons - Round And Round
 
Har haft besök i några dagar av Sam. Han for hem igår. Det var ytterst trevligt att ha honom här. Vi började bland annat kolla på gamla star trek serien.
Mindre trevligt är att jag har haft ett litet illamående återfall. Började igår kväll, kräktes och somnade tidigt, och det har hållt i sig under dagen. Har somnat flera gånger emellan att ha fått lite projektarbete gjort. Jag sover gärna när jag mår dåligt, fast det dumma är ju att det blir svårare att somna på natten sedan... Aja, jag hoppas att det går över snart. Har ju mått hel bra flera dagar nu.
 
Annars har det väl inte hänt så mycket. Längtar till påsken och min Skövde resa. Skulle vilja påskpynta lite här hemma men det känns onödigt eftersom att jag inte kommer att vara här. Speciellt sugen är jag på att köpa söta påsk liljor men det får vänta tills jag kommer hem igen så att jag finns här och kan vattna dem.
 
Jonas sitter mest och jobbar i ett musikprogramm på datorn. Han är väldigt duktig, jag ska höra med honom om han ska lägga upp dem någonstanns där folk kan lyssna på det.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: